18.9 C
Aigio
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
ΑρχικήΧρηστικάXiaomi 15 Pro: Με...

Xiaomi 15 Pro: Με τα μικρότερα bezels που έχουμε δει ποτέ

Μπορεί η Xiaomi να ανακοίνωσε μόλις τα Xiaomi 14 για την παγκόσμια αγορά, όμως η εταιρία έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει την σειρά Android 15. Άλλωστε το R&D των εταιριών δεν σταματάει ποτέ να σχεδιάζει καινούρια προϊόντα.

Οι πληροφορίες έρχονται από έναν tipster στο Twitter, που υποστηρίζει πως το Xiaomi 15 Pro θα έχει τα μικρότερα bezels από όλα τα smartphones. Το πλαίσιο γύρω από την οθόνη θα είναι μόλις 0.6mm, ενώ η επερχόμενη ναυαρχίδα θα έρθει με προηγμένα χαρακτηριστικά.

Τηλέφωνα όπως το iPhone 15 Pro έχουν ήδη μικρά bezels, όμως η Xiaomi θέλει να πάει ένα βήμα παρακάτω. Το iPhone 15 Pro έχει bezels 1.5mm, οπότε το Xiaomi 15 Pro σίγουρα θα έρθει πολύ πιο κοντά στην bezel-less εμπειρία, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο.

Παράλληλα το Xiaomi 15 Pro θα έρθει με υπερηχητικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, που θα είναι σαφώς βελτιωμένος από τον οπτικό που έχει το Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro. Οι υπερηχητικοί σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων χρησιμοποιούν ήχο για να κατασκευάσουν ένα 3D μοντέλο του αποτυπώματός μας. Αυτό τους κάνει πιο ασφαλείς από τον παραδοσιακό σαρωτή και πιο γρήγορους.

Η νέα διαρροή αναφέρει και τους αισθητήρες της κάμερας, δείχνοντας προς χρήση περισκοπικού φακού. Οι περισκοπικοί φακοί κάνουν χρήση κάτοπτρων για να προσφέρουν μεγαλύτερη εστιακή απόσταση και άρα να φέρουν πιο κοντά τα αντικείμενα που θέλουμε, παρά το μικρό μέγεθος της συσκευής και του φακού.

 

Οι πληροφορίες θέλουν χρήση των αισθητήρων OmniVision OV50K, Samsung JN1 και Omnivision OV50B, που θα βρίσκεται πίσω από τον περισκοπικό φακό.

Η διαρροή συνεχίζει με την ενσωμάτωση δορυφορικής επικοινωνίας, αν και κάτι τέτοιο πιθανότατα θα είναι για την αγορά της Κίνας, που μπορεί να εκμεταλλευτεί τους κινέζικους δορυφόρους. Βέβαια έχει ξεκινήσει και από την Starlink η εν λόγω δυνατότητα, οπότε ίσως το δούμε να βγαίνει και εκτός Κίνας. Αυτή η επικοινωνία φημολογείται πως δεν θα περιορίζεται μόνο σε μηνύματα έκτακτης ανάγκης, αλλά θα είναι πλήρης, με κλήσεις, δεδομένα και μηνύματα.

Το Xiaomi 15 Pro σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ανακοινωθεί τον Οκτώβριο του 2024 και θα έχει τον Snapdragon 8 Gen 4, που ανακοινώνεται τον ίδιο μήνα, σύμφωνα με την Qualcomm.

techmaniacs.gr/

- A word from our sponsors -

Most Popular

spot_img

More from Author

Συλλήψεις για ναρκωτικά και διαρρήξεις

Συνελήφθησαν, στην Πάτρα, στον Πύργο και στο Αγρίνιο 7 άτομα για κατοχή κάνναβη και μια διαρρήξει με το ποσό των 300 ευρώ

Nέα ημερίδα στο πλαίσιο Επιχειρηματικής Ανακάλυψης RIS3

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει την τέταρτη κατά σειρά ημερίδα Επιχειρηματικής Ανακάλυψης RIS3 Δυτικής Ελλάδας,

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση ενδοοικογενειακής βίας

Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι έπειτα από εμπλοκή του σε οικογενειακό επεισόδιο

ΠΔΕ: Κυρίαρχη η παρουσία στη FOODEXPO 2024

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην έκθεση FOOD EXPO 2024 που συμμετείχε σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια
spot_img