Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ. ο Αιγιαλέας Θεόφιλος Βασιλείου

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ. ο Αιγιαλέας Θεόφιλος Βασιλείου

Και επίσημα υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα είναι ο Αιγιαλέας -πρώην βουλευτής και πρώην πρόεδρος των Ε.Α.Σ.- Θεόφιλος Βασιλείου. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Βασιλείου έγινε χθες από τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. Πάνο Καμμένο, σε εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων Ευρωβουλευτών.

ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Αποτελεί προσωπική τιμή από τον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. η επιλογή μου στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Ιδίως μάλιστα σε αυτή την κρίσιμη εκλογική διαδικασία για την αντιπροσώπευση της πατρίδας μας στο Ευρωκοινοβούλιο, στην οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμμετέχουμε με ένα ψηφοδέλτιο αντιπροσωπευτικό του Ελληνικού Λαού μένοντας στον αντίποδα της σύμπραξης που εκφράζεται από δύο κατευθύνσεις: Αυτή του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (που στα κελεύσματά του προσαρμόζεται πλήρως ο ΣΥΡΙΖΑ), καθώς και εκείνη του Λαϊκού κόμματος, (και του κ. Βέμπερ, που υπήρξε από τους μεγαλύτερους εχθρούς της χώρας αλλά η Ν.Δ. υιοθετεί απόλυτα τη στήριξή του), που αμφότερα φέρουν την ευθύνη επιβολής της πολιτικής των μνημονίων στην Ελλάδα.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διατηρούμε το όραμα της Ευρώπης των Εθνών, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας. Της Ευρώπης που δεν γίνεται όχημα συμφερόντων του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος. Της Ευρώπης των ισότιμων κρατών που διατηρούν την εθνική τους υπόσταση και αξιοπρέπεια. Ως εκ τούτου πιστεύουμε σε μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα που δεν τίθεται σε διεθνή απομόνωση και δεν στερείται της δυνατότητας άλλων γεωπολιτικών συμμαχιών. Σε μια Ελλάδα, δηλαδή, που θα μπορεί να ισχυροποιήσει τον ρόλο της στην Ανατολική Μεσόγειο, και ως σύμμαχος του Ισραήλ, της Αιγύπτου και των ΗΠΑ να συμμετάσχει στην προσπάθεια μεσογειακής συνεργασίας για την ενεργειακή εκμετάλλευση κοιτασμάτων, που θα βοηθήσει να βγούμε από την οικονομική κρίση.
Σε προσωπικό επίπεδο, η συγκυρία της παρουσίας μου στο Ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. μου δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να θέσω σε πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της πατρίδας μου, όπως ανιδιοτελώς και με αίσθηση ευθύνης έπραξα πάντοτε, από όποια θέση είχα την τιμή να την υπηρετήσω. Εστιάζοντας στις ανάγκες κάθε Ελληνικής Περιφέρειας, όπως και της πολύπαθης ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Δυτικής Ελλάδας και της Αχαΐας, με στόχο να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη δύναμη διεκδίκησης στην Ευρωπαϊκή οικογένεια. Ο αγώνας αυτός, είναι αγώνας για όλους τους Έλληνες. Για εμάς και για τα παιδιά μας.