Υποψήφια με τον Χρήστο Γούτο η πρώην Αντιδήμαρχος Αιγιάλειας Μαρία Μπιρπανάγου

Υποψήφια με τον Χρήστο Γούτο η πρώην Αντιδήμαρχος Αιγιάλειας Μαρία Μπιρπανάγου

Υποψήφια στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Αιγίου, με τη Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» του υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Γούτου, θα είναι η πρώην Αντιδήμαρχος Αιγιάλειας κα. Μαρία Μπιρπανάγου.
Η κα. Μπιρπανάγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο, αποφοίτησε από το Νομικό Τμήμα του Εθνικού – Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 1996 είναι μάχιμη Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του υπουργείου Δικαιοσύνης. Τη διετία 2013-2014 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Πληροφορικής και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας (επί δημαρχίας Στάθη Θεοδωρακόπουλου) με αξιοσημείωτο έργο στους τομείς της Διαφάνειας και της Λογοδοσίας. Ακόμα έχει θητεύσει ως: Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιάλειας, Μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑ Αιγίου, Μέλος του Δ.Σ της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιάλειας, Μέλος του Δ.Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγίου, Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος του Δήμου Αιγιάλειας. Πρωτοστάτησε, ως ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης του Δήμου Αιγιαλείας. Είναι παντρεμένη με τον Δικαστικό Επιμελητή κ. Χρήστο Παπαδόπουλο και μητέρα δύο παιδιών.

Μαρία Μπιρμπανάγου: «Στηρίζω τον Χρήστο Γούτο, ως έναν εργατικό αυτοδιοικητικό, που συνθέσει απόψεις και ανθρώπους,  με χαρακτηριστικά του: Καμία έπαρση, κανένας εγωκεντρισμός, καθαρό πρόσωπο του προσκήνιου και όχι του δημοτικού παρασκηνίου, συγκαταβατικός, δημιουργικός, προσγειωμένος και άνθρωπος της λογικής και της προόδου».

Χρήστος Γούτος: «Η Μαρία Μπιρπανάγου, πάντα αισιόδοξη και θετική, υποστηρικτική και γενναιόδωρη, είναι υπέρμαχος της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της προόδου. Ο δυναμισμός της,  σε συνδυασμό με την ευαισθησία της και το όραμά της για ανάδειξη της περιοχής, αποτελούν το τρίπτυχο της προσωπικότητάς της, αλλά και το έναυσμα να είναι μαζί μας στο… αύριο της Αιγιάλειας. Καλή μας επιτυχία».