Τον Χρήστο Γούτο στηρίζει για δήμαρχο Αιγιάλειας ο Ιάσονας Φωτήλας

Τον Χρήστο Γούτο στηρίζει για δήμαρχο Αιγιάλειας ο Ιάσονας Φωτήλας

Δήλωση για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών στον δήμο Αιγιάλειας, αλλά και τη στήριξή του στο πρόσωπο του Χρήστου Γούτου για την δεύτερη Κυριακή, έκανε ο βουλευτής Αχαΐας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Ιάσονας Φωτήλας:
«Ο πρώτος γύρος των δημοτικών εκλογών στον δήμο Αιγιάλειας ολοκληρώθηκε. Το σύνολο των συμμετεχόντων ανέδειξε τον πολιτικό πολιτισμό. Υπήρξαν μόνο έντονες συζητήσεις όσον αφορά στα προγράμματα, στις ιδέες και στα πρόσωπα που θα κληθούν να τα υλοποιήσουν. Και οι πολίτες αποφάσισαν να στείλουν για αναμέτρηση στο β’ γύρο τους κ.κ. Χρήστο Γούτο και Δημήτρη Καλογερόπουλο.
Τώρα λοιπόν οι δημότες θα πρέπει να αποφασίσουν ποιος από τους δύο υποψήφιους με το ήθος και τις ικανότητές του μπορεί να οδηγήσει την Αιγιάλεια σε μία νέα εποχή προόδου και ευημερίας. Θα πρέπει να είναι ένας υποψήφιος που δεν θα επιδιώκει την εξουσία ως αυτοσκοπό και θα επαίρεται γι’ αυτήν, αλλά θα τη χρησιμοποιήσει με σύνεση ώστε να υλοποιήσει το σχέδιό του. Αυτός ο υποψήφιος είναι ο νικητής του α’ γύρου κ. Χρήστος Γούτος».