Συμπορεύονται για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Σπηλιόπουλος και Κατσικόπουλος

Συμπορεύονται για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Σπηλιόπουλος και Κατσικόπουλος

Την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κατσικόπουλο γνωστοποίησε και επίσημα σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Σπηλιόπουλος.

Συγκεκριμένα ο κ. Σπηλιόπουλος αναφέρει: «Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πολιτικά στελέχη της Αχαΐας με μεγάλη πολιτική και αυτοδιοικητική παρουσία και εμπειρία. Βουλευτής επί σειρά ετών με το ΠΑΣΟΚ και εκλεγμένος Νομάρχης Νομού Αχαΐας.
Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να συμπορευτούμε για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Γιατί οι πολίτες της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δεν ανέχονται η περιφέρειά μας να είναι ουραγός. Να μην μπορεί να αξιοποιήσει τα πολύ σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει και στους τρείς νομούς: Ηλεία, Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία.
Με τον Δημήτρη Κατσικόπουλο συνεργαστήκαμε και αγωνιστήκαμε μαζί τόσο στο πολιτικό όσο και στο αυτοδιοικητικό επίπεδο για το καλό της περιοχής μας. Μπαίνουμε Μπροστά για να οδηγήσουμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Μπροστά. Να αλλάξουμε σελίδα να κάνουμε μια νέα αρχή προόδου και ευημερίας. Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος δυναμώνει την προσπάθεια μας και ενισχύει την ομάδα των υποψηφίων μας και στους τρείς νομούς για την επιτυχία του στόχου μας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ΜΠΡΟΣΤΑ».