Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση -για την ανάδειξη του Νεκτάριου Φαρμάκη ως νέο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας- εξέδωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας, σημειώνοντας τα εξής:
Επιθυμούμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στον φίλο και συναγωνιστή Νεκτάριο Φαρμάκη για την ευρεία νίκη του και την άξια εκλογή του ως Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Το ήθος και η όρεξή του για δουλειά αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την ανατολή μιας νέας περιόδου για την κοινωνία μας. Είμαστε σίγουροι ότι η επόμενη τετραετία θα είναι εξαιρετικά επιτυχημένη και παραγωγική για ολόκληρη την Περιφέρειά μας και θα δικαιώσει απόλυτα τις προσδοκίες όλων των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι εξελέγησαν αλλά και σε όσους δεν τα κατάφεραν. Το πάθος για να ξαναχτίσουμε τη Δυτική Ελλάδα, την Ελλάδα, μας ενώνει όλους!
Συγχαρητήρια στα τοπικά στελέχη, τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας και της ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας, αλλά και τους εκλογικούς μας αντιπροσώπους που υποστήριξαν αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών. Η ισχυρή συμμετοχή στις εκλογές σημαίνει ισχυρή Δημοκρατία και ισχυρή Ελλάδα. Και βέβαια συγχαίρουμε τους εκατοντάδες χιλιάδες Νεοδημοκράτες αλλά και όλους τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία δίνοντας καθαρή νίκη.
Οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες που στηρίχθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία βγήκαν πρώτοι σε 12 από τις 13 Περιφέρειες, συμπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την εικόνα ευρείας νίκης του κόμματος. Οι κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών έδειξαν ξεκάθαρα πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ερείσματα ούτε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι περισσότεροι υποψήφιοι τους οποίους στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ έμειναν εκτός δεύτερου γύρου, ενώ όσοι πέρασαν υπέστησαν συντριπτική ήττα από τον αντίστοιχο πρωταγωνιστή της Νέας Δημοκρατίας.
Πλέον το μείζον είναι να γίνει πράξη η πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα. Και είναι βέβαιο ότι η πολιτική αλλαγή που ξεκίνησε, θα επισφραγιστεί το βράδυ των εθνικών εκλογών. Η διαφορά του 9,5 % που ανέδειξε τη Νέα Δημοκρατία σε κυρίαρχη πολιτική δύναμη του τόπου ασφαλώς γεννά αισθήματα χαράς σε όλους τους φίλους της παράταξής μας. Ωστόσο δεν είναι καιρός για θριαμβολογίες. Η Ελλάδα έχει υποστεί πολλά τα τελευταία χρόνια. Δεν περιμένει από εμάς πανηγύρια, αλλά σκληρή δουλειά και κυρίως αποτελέσματα που θα κάνουν τη ζωή όλων των Ελλήνων καλύτερη.
Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι στην ελληνική κοινωνία, ξεκινάμε να αλλάξουμε τη ζωή μας, μαζί με όλους τους πολίτες. Η προσπάθεια δεν σταματά. Αξίζουμε καλύτερα και θα τα πετύχουμε όλοι μαζί!