Συγκίνηση και ενθουσιασμός στον Αγιασμό του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις»

Συγκίνηση και ενθουσιασμός στον Αγιασμό του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις»

Τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου πραγματοποίησε η Δημοτική Παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» του υποψήφιου δημάρχου Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου, παρουσία υποψήφιων συμβούλων και φίλων. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Φανερωμένης, π. Αθανάσιος Λιακόπουλος.
«Δύο εβδομάδες πριν τις κάλπες η προσέλευση φίλων της παράταξης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου έστειλε το μήνυμα για την επόμενη μέρα για το δήμο Αιγιάλειας», ανέφερε μεταξύ άλλων, εκφράζοντας την βαθειά συγκίνησή του ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος κατά τον χαιρετισμό του.
Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος αναφέρθηκε σε όλη τη διαδρομή της πενταετίας που οδήγησε στην συσπείρωση γύρω του σημαντικών και ικανών στελεχών, δίδοντάς του δύναμη και τη βεβαιότητα της εισόδου στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Στην αναφορά του δεν χαρίστηκε για άλλη μια φορά για τα «συμφέροντα» που υποκρύπτονται πίσω από τα δημοτικά, υπερτονίζοντας ότι ο συνδυασμός της «Αιγιαλέων Πόλις» έχει …αέρα νίκης και εκφράζει αυτό που απαιτεί σήμερα η κοινωνία της Αιγιάλειας για μια πραγματική ανατροπή σε όσα μέχρι σήμερα καταδυναστεύουν την Αιγιάλεια.
«Σήμερα, όλοι εμείς που προερχόμαστε πραγματικά από εκείνες τις κοινωνικές και παραγωγικές τάξεις που με μόχθο αγωνιστήκαμε στη ζωή μας, έχουμε μια και μοναδική ευκαιρία. Με την ψήφο μας να δώσουμε τέλος στο τοπικό σύστημα διαφθοράς που εκφράζεται με συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία επιχειρούν και πάλι με το προσωπείο του καθωσπρεπισμού, να διαιωνίσουν την ανομολόγητη δράση τους… Με τη δύναμη που μου δώσατε όλοι εσείς και την υπέρβαση σημαντικών συμπολιτών μας, που στελεχώνουν την παράταξή μας, κερδίζουμε την μάχη» ανέφερε επίσης ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος.