«Ποιοτική Αιγιάλεια»: «Δεν χωρά καμία προσωπική ή πολιτική σκοπιμότητα στο θέμα των απορριμμάτων»

«Ποιοτική Αιγιάλεια»: «Δεν χωρά καμία προσωπική ή πολιτική σκοπιμότητα στο θέμα των απορριμμάτων»

Από την Δημοτική Παράταξη «Ποιοτική Αιγιάλεια» εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:
Το μείζον θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων που έχουν στην κυριολεξία «πνίξει» την πόλη μας, δυστυχώς, δεν ήταν αρκετό για να ευαισθητοποιήσει την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μην υπάρξει απαρτία για να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας σήμερα, ενώ η Αιγιάλεια… πνίγεται στα σκουπίδια. Από το σύνολο των τριάντα τριών δημοτικών συμβούλων παρέστησαν μόνο 12. Προφανώς για τους υπόλοιπους 21 δημοτικούς συμβούλους δεν κρίνεται ως μείζον το θέμα των απορριμμάτων.

Στη συνεδρίαση παρέστησαν όλοι οι σύμβουλοι του συνδυασμού μας, «Ποιοτική Αιγιάλεια», ήτοι η κ. Ψυχράμη Βασιλική, ο κ. Βαρδάκης Στράτος, ο κ. Μαρινόπουλος Παναγιώτης, ο κ. Γκίκας Γιώργος και ο κ. Μπούρδος Δημήτρης.
Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το κρίσιμο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων το είχε ξαναφέρει για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο η κ. Βασιλική Ψυχράμη, τον Φεβρουάριο αλλά ούτε τότε ο δήμαρχος το έθεσε για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, εσφαλμένα ισχυριζόμενος ότι επρόκειτο για αντιπολιτευτική τακτική…
«Σήμερα, κύριε δήμαρχε, που τελείωσαν οι εκλογές και δυστυχώς το πρόβλημα γίνεται όλο και πιο έντονο θα έπρεπε να το έχετε αντιμετωπίσει με την ευαισθησία που επιβάλλεται από τη θέση σας. Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά πως όλοι μας πρέπει να συμβάλουμε στην επίλυση του προβλήματος των απορριμμάτων. Δεν περισσεύει κανείς και βεβαίως δεν χωρά καμία προσωπική ή πολιτική σκοπιμότητα. Πρέπει εδώ να επισημάνω ότι ο νέος δήμαρχος, παρότι δεν ανέλαβε ακόμη καθήκοντα, προσπαθεί να δώσει λύση και μας ενημερώνει θεσμικά όλους για τις ενέργειές του. Δεν συναισθάνεται την ευθύνη κανένας άλλος; Οι συμπολίτες μας κρίνουν όλους…».