Παναιγιάλειος: Ψήφο εμπιστοσύνης στο τεχνικό δίδυμο Σπυρόπουλου-Λελούδα

Παναιγιάλειος: Ψήφο εμπιστοσύνης στο τεχνικό δίδυμο Σπυρόπουλου-Λελούδα

Με το τεχνικό δίδυμο Σπυρόπουλου-Λελούδα θα πορευτεί και την νέα αγωνιστική περίοδο ο Παναιγιάλειος, αφού τελικά ήταν αυτοί που πήραν… ψήφο εμπιστοσύνης από την υπό σύσταση διοίκηση της Αιγιώτικης ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το ίδιο «δίδυμο» ο Παναιγιάλειος είχε ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο προηγούμενο πρωτάθλημα, με τα δείγματα να κρίνονται από τους ιθύνοντες θετικά και ικανά για να «τρέξουν» οι δύο τους την ομάδα σε μία πολύ δύσκολη και συνάμα «περίεργη» χρονιά. Μάλιστα η τελική επιλογή «τιμονιέρη» έγινε αποκλειστικά μεταξύ Αιγιώτικων… υποψηφιοτήτων, όπως τονίζει χαρακτηριστικά και το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο «μελανόλευκος» σύλλογος, αφού όπως φαίνεται πρωταρχικός στόχος της διοίκησης ήταν να εμπιστευτεί την ομάδα σε ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τα δεδομένα της ομάδας.

Αναλυτικά το «μελανόλευκο» δελτίο τύπου αναφέρει:
«Η υπό σύσταση Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ενημερώνει πως μετά από ένα κύκλο διερευνητικών επαφών που είχε με Αιγιώτες προπονητές, κατέληξε σε συμφωνία με τους κύριους Αλέξη Σπυρόπουλο και Μάκη Λελούδα. Ευχόμαστε και στους δύο να έχουν υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παραπάνω για το ενδιαφέρον, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στις επαφές που είχαμε το τελευταίο διάστημα για το εγχείρημα που έχουμε αναλάβει».

  • Μετά την πρώτη κίνηση επιλογής, σε αγωνιστικό επίπεδο, η προσοχή επικεντρώνεται στη στελέχωση του ρόστερ είτε μέσω παραμονής είτε μέσω μεταγραφής ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να στηρίξουν τους στόχους της ομάδας, ενώ σε διοικητικό επίπεδο προέχει η τυπική έγκριση της υπό σύσταση διοίκησης από το Πρωτοδικείο προκειμένου να δρομολογηθούν και οι υπόλοιπες κινήσεις που απαιτούνται για το εγχείρημα που έχει αναλάβει…

Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης