Παναιγιάλειος: Παραίτηση διοίκησης και ορισμός εκλογών για νέο Δ.Σ. την 1η Ιουλίου

Παναιγιάλειος: Παραίτηση διοίκησης και ορισμός εκλογών για νέο Δ.Σ. την 1η Ιουλίου

Ο αγωνιστικός «κατήφορος» στον οποίο έχει περιέλθει ο Παναιγιάλειος, μετά και το δεύτερο συνεχόμενο αγωνιστικό υποβιβασμό που έχει ως αποτέλεσμα τη συμμετοχή του στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Αχαΐας (Α’ Κατηγορία), όπως ήταν φυσικό είχε και διοικητικό αντίκτυπο. Έτσι στην προγραμματισμένη για σήμερα γενική συνέλευση του συλλόγου, μετά τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς, ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου Δημήτρης Μπαλαφούτης ανακοίνωσε κι επίσημα την παραίτηση του Δ.Σ. του συλλόγου και ορίστηκε ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (1/7) Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Μετά την απαραίτητη ενημέρωση από τον Δημήτρη Μπαλαφούτη, ορίστηκε η Εφορευτική Επιτροπή την οποία θα αποτελούν οι Κώστας Τηλιγάδης, Θανάσης Σταθακόπουλος και Δημήτρης Ντερντές, που θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον Παναιγιάλειο Γυμναστικό Σύλλογο, με τις εκλογές να ορίζονται, κατόπιν σχετικής πρότασης του προεδρείου, για την ερχόμενη Δευτέρα (1/7).
Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στις προσεχείς εκλογές μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι, επικοινωνώντας με το μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής Δημήτρη Ντερντέ (τηλ. 6947371974). Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου θα διεξαχθούν στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου, από τις 19:00 έως τις 21:00.