Παναιγιάλειος: Καταθέτει αίτηση και σηκώνει… μανίκια

Παναιγιάλειος: Καταθέτει αίτηση και σηκώνει… μανίκια

Μετά την απόφαση Πρωτοδικείου, που πάρθηκε στην γενική συνέλευση του Παναιγιάλειου (11/7), οι διαδικασίες που απαιτούνταν να γίνουν από την παραιτηθείσα διοίκηση ολοκληρώθηκαν και ο… δρόμος για τη δικαστική εύρεση διοικητικής λύσης είναι πλέον ανοικτός. Έτσι, σύμφωνα με τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει να τρέξουν τις διαδικασίες, τη Δευτέρα (15/7) θα κατατεθεί πιθανότατα η αίτηση για το διορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου. Αναμένεται να δοθεί προσωρινή εντολή διοίκησης στους προτεινόμενους περί τα τέλη Ιουλίου και τον Σεπτέμβριο πιθανότατα θα γίνει και η τυπική εκδίκαση της σχετικής αίτησης. Όλα αυτά, βέβαια, επιβάλλεται να γίνουν για το νομικό μέρος της αίτησης.
Από εκεί και πέρα, άτυπα, η διορισμένη διοίκηση έχει ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα της πλάνα για την νέα χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας, έχει προγραμματιστεί συνάντηση προκειμένου να καθοριστούν οι αρμοδιότητες των μελών αλλά και να έρθει σε σώμα το νέο Δ.Σ. κι από κει και πέρα να καθοριστούν και κάποιες «υποομάδες» που θα έχουν συγκεκριμένο αντικείμενο ενασχόλησης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «υποομάδες» -που θα αφορούν το αγωνιστικό τμήμα, το χορηγικό τμήμα αλλά και τα της διοίκησης και επικοινωνίας- αναμένεται να στελεχωθούν κι από ανθρώπους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να βοηθήσουν χωρίς να αποτελούν μέλη της διορισμένης διοίκησης.

Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης