Ο Χρήστος Γούτος σε Α.Τ. και Κ.Υ. Ακράτας – Αυτοψία στον Παραλιακό της Αιγείρας

Ο Χρήστος Γούτος σε Α.Τ. και Κ.Υ. Ακράτας – Αυτοψία στον Παραλιακό της Αιγείρας

Σε νευραλγικές υπηρεσίες της Ακράτας βρέθηκε, με στελέχη της νέας Δημοτικής του Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο», ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος. Ειδικότερα, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και το Κέντρο Υγείας της περιοχής, ακούγοντας για τη λειτουργία τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο κ. Γούτος δεσμεύτηκε, να έχει παρεμβατικό ρόλο, στα αρμόδια υπουργεία, για την ενίσχυσή τους, ώστε οι δημότες, οι παραθεριστές και οι επισκέπτες να νιώθουν ασφάλεια και καλυμμένοι σε ότι αφορά την πρωτοβάθμια υγειονομική τους περίθαλψη. «Είναι ότι απέμεινε στην Ακράτα. Ότι μπόρεσε ο Δήμος και οι τοπικοί παράγοντες με τους δημότες να διατηρήσουν στην περιοχή. Κατοικώ, πολλούς μήνες το χρόνο στην Ακράτα και συμπάσχω σε θέματα προστασίας και παροχής υπηρεσιών υγείας. Θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχυθούν. Το οφείλουμε στον τόπο μας».
Ακόμα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας, έκανε αυτοψία στην παραλιακή της Αιγείρας, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του δρόμου, που πρόσφατα καταστράφηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.
«Απαιτείται γενναία μελέτη, αντιδιάβρωσης των ακτών, ειδάλλως θα χάσουμε τις υποδομές μιας παράκτιας ζώνης που δίνει υπεραξία στον τόπο. Μαζί με τα Τοπικά Συμβούλια, είμαστε και θα είμαστε σε διαρκή επιφυλακή μέχρι το πρόβλημα να πάψει να υφίσταται ολοκληρωτικά».