Ο Ηλίας Γκοτσόπουλος εκπρόσωπος Τύπου της Περιφερειακής Παράταξης «Όλα από την αρχή»

Ο Ηλίας Γκοτσόπουλος εκπρόσωπος Τύπου της Περιφερειακής Παράταξης «Όλα από την αρχή»

Από το γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Παράταξης «Όλα από την αρχή» του Νεκτάριου Φαρμάκη, ανακοινώθηκε ότι εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης για τις περιφερειακές εκλογές του προσεχούς Μαΐου θα είναι ο εκπαιδευτικός και επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος της Πάτρας Ηλίας Γκοτσόπουλος.
Ο κ. Γκοτσόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1966. Σπούδασε στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία, μετεκπαιδεύτηκε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο, κατέχει Μaster στο Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών Μονάδων και είναι Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πτυχιούχος Ραδιοερασιτέχνης.
Από τα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε με τα κοινά, έχοντας μεταξύ άλλων εκλεγεί: Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας, Παιδείας και Αθλητισμού του Κεντρικού Διαμερίσματος του Δήμου Πάτρας, Αντιπρόεδρος της Δημοτικής και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας Ν. Αχαΐας, Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Μονάχου και της Παγγερμανικής Επιτροπής Συλλόγων Εκπαιδευτικών, Ταμίας της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μετανάστευσης, στο Μόναχο, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας. Επίσης, έχει διατελέσει Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και διευθυντής Δημοτικών Σχολείων στη Γερμανία. Σήμερα υπηρετεί ως διευθυντής του Σχολείου στο Νέο Σούλι Πατρών. Είναι παντρεμένος με τη δασκάλα Πηνελόπη Πανίτσα και έχουν δύο κόρες.