Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο Αιγίου – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο Αιγίου – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας», στο πλαίσιο της προώθησης του αθλητικού πνεύματος και του υγιή τρόπου ζωής και κατ’ επέκταση των δραστηριοτήτων του Νομικού Προσώπου στο τομέα του Αθλητισμού μετά την επιτυχή δοκιμαστική λειτουργία της κολυμβητικής δεξαμενής, συνεχίζει τη λειτουργία της για δεύτερη χρονιά, κατόπιν της μεγάλης προσέλευσης των αθλουμένων της Αιγιάλειας και όχι μόνο.
Για το λόγο αυτό, ανακοινώνεται ότι ξεκινά η λειτουργία του Δημοτικού Ανοικτού Κολυμβητηρίου Αιγίου, την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019. Το Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 9:00 έως 13:00 και από 17:00 έως 21:00 και Σάββατο από 9:00 έως 13:00.
Σημειώνεται, ότι οι αιτήσεις εγγραφής ενηλίκων θα γίνονται στο χώρο του Κολυμβητηρίου τις πρωινές ώρες 9:00 έως 13:00.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται να προσλάβει έναν προπονητή με ειδικότητα κολύμβησης για τις ανάγκες του Δημοτικού Ανοικτού Κολυμβητηρίου Αιγίου, προκειμένου να ξεκινήσει εγγραφές ανηλίκων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. που βρίσκονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου.