Νέος Δήμαρχος Αιγιάλειας ο Δημήτρης Καλογερόπουλος – Ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους τους Αιγιαλείς

Νέος Δήμαρχος Αιγιάλειας ο Δημήτρης Καλογερόπουλος – Ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους τους Αιγιαλείς

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αιγιάλεια Τώρα» Δημήτρης Καλογερόπουλος αναδείχθηκε νέος δήμαρχος Αιγιάλειας με ποσοστό 53,94 %, καταφέρνοντας να ανατρέψει το σε βάρος του αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, επικρατώντας του έτερου υποψηφίου και επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστου Γούτου που πήρε ποσοστό 46,06 %.
Η τελική διαφορά των δύο υποψηφίων ήταν 1.892 ψήφοι υπέρ του κ. Καλογερόπουλου που πανηγύρισε μία καθαρή νίκη με δύο σημαντικά χαρακτηριστικά. Αφενός κατάφερε να φέρει… «τούμπα» το αποτέλεσμα στην Δημοτική Ενότητα Αιγίου -που έκανε και την διαφορά- και αφετέρου δεν φάνηκε να επηρεάστηκε από την υψηλή αποχή (52,52 %).
Σημειώνεται, ότι ο κ. Καλογερόπουλος ζήτησε ήδη τη σύγκλιση των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα ένας δίαυλος επικοινωνίας για ζητήματα που αφορούν το Δήμο, όχι μόνο στο πλαίσιο της απλής αναλογικής αλλά κυρίως λόγω της νοοτροπίας του περί εποικοδομητικού διαλόγου και καλής συνεργασίας με όλους, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των Αιγιαλέων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος με μήνυμά του απευθύνει σε όλους τους Αιγιαλείς το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα:
«Αγαπητοί συμπολίτες, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξή σας και για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Μας δώσατε μια μεγάλη νίκη. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και όλους όσους έβαλαν υποψηφιότητα και με τις άλλες παρατάξεις και να θυμίσω σε όλους τους συμπολίτες πως, ότι κι αν ψήφισαν, χωρίς διακρίσεις, είμαστε όλοι μαζί. Όλη η Αιγιάλεια είναι μια γροθιά για να πάμε τον τόπο μπροστά. Εμείς, εσείς, οι παρατάξεις, όλοι όσοι συμμετείχαμε σε αυτόν τον αγώνα, ο κάθε πολίτης αυτού του τόπου. Θα συνεργαστούμε με όλους. Δίνω το χέρι στον καθέναν από εσάς και σας διαβεβαιώ ότι η ελπίδα δεν θα διαψευθεί».

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
√  Ενσωμάτωση (139 από τα 139 Τμήματα)
Εκλογείς
: 52.349  –  Ψήφισαν: 24.854  –  Συμμετοχή: 47,48 %
Έγκυρα: 24.010  –  Άκυρα: 392  –  Λευκά: 452

1. Καλογερόπουλος: 12.951 ψήφοι – 53,94 %
2.
Γούτος: 11.059 ψήφοι – 46,06 %