Με τον Χρήστο Γούτο υποψήφιος ο Τάκης Τσερεντζούλιας

Η Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο», του υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Γούτου, ανακοίνωσε ότι στις Δημοτικές Εκλογές του ερχόμενου Μαΐου υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Αιγίου θα είναι ο κ. Τάκης Τσερεντζούλιας.
Ο κ. Τσερεντζούλιας γεννήθηκε στον Σελινούντα Αιγίου το 1966, τελείωσε το 1o Γυμνάσιο Αιγίου και κατοικεί στο Αίγιο. Υπηρετεί, επί πολλά έτη, ως Διοικητικός Υπάλληλος στο ΙΚΑ Αιγίου και είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό κα. Κατερίνα Ανδρικοπούλου.

Τάκης Τσερεντζούλιας«Η επιλογή μου, στο πρόσωπο του Χρήστου Γούτου, έχει να κάνει με τη δημιουργικότητά του, την αξιοσύνη του, το ήπιο και διαλλακτικό του χαρακτήρα του. Μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε προς όφελος του τόπου μας».

Χρήστος Γούτος: «Στη νέα Δημοτική μας Παράταξη, είναι χαρά μας να έχουμε ανθρώπους, που εμπνέονται από την καινούργια μας προσπάθεια. Ευχαριστώ τον Τάκη Τσερεντζούλια για την εμπιστοσύνη σε εμένα και στον Συνδυασμό μας. Είναι από εκείνους, που με την εμπειρία του στη Διοίκηση, μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά στη λειτουργία του Δήμου μας. Καλή μας επιτυχία».