Με επικεφαλής ξανά τον Κώστα Παπακωνσταντίνου η «Οικολογική Δυτική Ελλάδα»

Με επικεφαλής ξανά τον Κώστα Παπακωνσταντίνου η «Οικολογική Δυτική Ελλάδα»

Με νέο επικεφαλής τον Αιγιαλέα Κώστα Παπακωνσταντίνου, ο συνδυασμός «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» θα συμμετέχει για 3η συνεχόμενη εκλογική διαδικασία αυτόνομος στις Περιφερειακές εκλογές.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι δάσκαλος με μεταπτυχιακές σπουδές στην οικολογία και μακρόχρονη και ποικίλη οικολογική δράση μέσω των περιβαλλοντικών οργανώσεων, της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και της πολιτικής οικολογίας. Ηταν επικεφαλής του συνδυασμού και στις εκλογές του 2010, ενώ το 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Αιγιάλειας όντας επικεφαλής της «ΔΡΑΣΥ Αιγιαλέων». Είναι ένα πρόσωπο με δεκαετίες προσφοράς, κινηματικής και επιστημονικής, στον αγώνα για τη διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος και αναλαμβάνει τη σκυτάλη από τον Γιώργο Κανέλλη και τον Βασίλη Κουμπούρα, τωρινό περιφερειακό σύμβουλο, που διατήρησαν ψηλά την ποιότητα των θέσεων της παράταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο και των ευρύτερων παρεμβάσεών της στην κοινωνία.

  • Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι κ.κ. Γιώργος Κανέλλης, Γιώργος Γουβιάς, Κώστας Παπακωνσταντίνου και Βασίλης Κουμπούρας.