Μαρ. Σκανδάμης: «Απέναντι στο δίδυμο συντηρητισμό που εκφράζουν η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ»

Μαρ. Σκανδάμης: «Απέναντι στο δίδυμο συντηρητισμό που εκφράζουν η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Αιγιαλέας δικηγόρος και πρώτην Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρίνος Σκανδάμης θα είναι υποψήφιος βουλευτής -όπως είναι ήδη γνωστό- στο Νομό Αχαΐας με το Κίνημα Αλλαγής. Ο κ. Σκανδάμης στην πρώτη προεκλογική του δήλωση αναφέρει ότι «το Κίνημα Αλλαγής είναι η στέρεα επιλογή απέναντι στο δίδυμο συντηρητισμό που εκφράζουν η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά η δήλωση του Μαρίνου Σκανδάμη:
«Με τη θυροκόλληση του διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής μπαίνουμε και τυπικά στην προεκλογική περίοδο. Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε στο τέλος μιας εποχής. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις συντηρητικές επιδόσεις του στα κρίσιμα ζητήματα του πελατειακού κράτους και της αυταρχικής διακυβέρνησης αποχωρεί. Ταυτόχρονα η όλη κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να ανοίγει το δρόμο στον άλλο πόλο του συντηρητισμού που είναι η Νέα Δημοκρατία. Η οποία δεν ξεχνάει καμιά από τις παλιές και καταδικασμένες της πρακτικές. Απέναντι σε αυτό το δίδυμο, υπάρχει η στέρεα επιλογή του Κινήματος Αλλαγής. Που προχωρεί με ενότητα, μετριοπάθεια και αποφασιστικότητα, που αποκαθιστά τη σχέση του με τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα και που είναι σε θέση να παίξει καθοριστικό ρόλο σε μια αυθεντική και ελπιδοφόρα πορεία ανάταξης της χώρας μας και της κοινωνίας.
Φίλες και φίλοι, ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι κομβικός, καθότι έφτασε η ώρα να συμβάλλουμε χωρίς ιδιοτέλειες στο έργο της δημοκρατικής παράταξης και να συμπορευτούμε δυναμικά. Σας καλώ όλους μαζί για την καινούρια αλλαγή!».