Μήνυμα του υποψήφιου ευρωβουλευτή Θεόφιλου Βασιλείου ενόψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου

Μήνυμα του υποψήφιου ευρωβουλευτή Θεόφιλου Βασιλείου ενόψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου

Το μήνυμά του ενόψει των ευρωεκλογών και για τον ιδιαίτερο ρόλο που οι ΑΝ.ΕΛ. μπορούν να διαδραματίσουν στην εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, έστειλε ο Αχαιός υποψήφιος ευρωβουλευτής Θεόφιλος Βασιλείου.

Αναλυτικά ο κ. Βασιλείου αναφέρει:
Με αίσθηση ευθύνης και σεβασμού απέναντι σε κάθε συμπολίτη μου, αισθάνομαι ηθική υποχρέωσή μου να επισημάνω ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούν την αναγκαία φωνή εκπροσώπησης του λαού μας, σε μια εποχή που… όλα αλλάζουν και… όλα συνθλίβονται στον βωμό της κακώς εννοούμενης παγκοσμιοποίησης και του κέρδους των τραπεζών.
Η καθημερινή «μάχη» των ΑΝ.ΕΛ. για τα εθνικά συμφέροντα, αλλά και προσωπικά του Πάνου Καμμένου, ο οποίος πρωτοστάτησε στην ενεργειακή συμφωνία με Αμερική, Ισραήλ, Αίγυπτο και Κύπρο, συμβάλλοντας αποφασιστικά ώστε η πατρίδα μας (ως μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ) να γίνει η πολυτιμότερη γεωστρατηγικά χώρα στη νοτιο-ανατολική πτέρυγα της Μεσογείου, αποτελούν την εγγύηση για την ουσιαστική εκπροσώπηση της χώρας μας στην Ευρώπη.
Αποτελεί πεποίθησή μου, και το εισπράττω από την καθημερινή επαφή μου με τους συμπολίτες μου, πως ο λαός μας, όχι μόνο δεν αγνοεί την αλήθεια, αλλά η απάντησή του στη μόνη αληθινή δημοσκόπηση των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου, θα είναι ξεκάθαρη και ηχηρή σηματοδοτώντας τη βούληση-απαίτηση των Ελλήνων πολιτών να εκφραστούν οι εθνικές μας γραμμές μέσα από τη φωνή και τον σαφή πολιτικό λόγο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Είναι γνωστό πως η Ευρωπαϊκή Ενωση απομακρύνεται από τους στόχους που έθεσαν οι ιδρυτές της. Παρεκκλίνει επικίνδυνα από τον δρόμο της ένωσης των λαών και του σεβασμού στα εθνικά χαρακτηριστικά και στην κυριαρχία του κάθε κράτους. Ακολουθεί τη λανθασμένη διαδρομή της Ευρώπης των Διευθυντηρίων που προσπαθεί να καθυποτάξει τους λαούς. Της Ευρώπης των Τραπεζών-των «Δανειστών», όπου κυριαρχούν οι πολίτες-αριθμοί και ισοπεδώνονται αρχές και αξίες που αποτελούν βασικούς πυλώνες συνεργασίας, προόδου και σταθερότητας.
Αυτή, δεν είναι η Ευρώπη που οραματίστηκαν οι μεγάλοι ηγέτες. Δεν είναι η Ευρώπη που θέλουμε, οι Ελληνες και οι άλλοι Ευρωπαϊκοί Λαοί. Σε αυτή την Ευρώπη προτάσσουμε τον «Ευρωσκεπτικισμό» που απαιτεί την επιστροφή σε ένα πλαίσιο συνεργασίας και αλληλεγγύης, με πρώτο τον άνθρωπο και με ισότιμο τον ρόλο της πατρίδας μας. Ενα πλαίσιο απόλυτου σεβασμού των εθνικών συμφερόντων και δικαιωμάτων, της ιστορίας και των παραδόσεων του έθνους μας, των αναγκών του λαού μας.