Λαϊκή Συσπείρωση Αιγιάλειας: «Λευκό ή άκυρο στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών»

Λαϊκή Συσπείρωση Αιγιάλειας: «Λευκό ή άκυρο στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών»

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα του α’ γύρου, αλλά και για τις προθέσεις της ενόψει του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Αιγιάλειας:
«Η Λαϊκή Συσπείρωση Αιγιάλειας χαιρετίζει τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες, όλους εκείνους που έδωσαν την μάχη για να ενισχυθεί το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΚΚΕ στο Δήμο Αιγιάλειας, όλους όσους το ψήφισαν. Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα όλους εκείνους που για πρώτη φορά έκαναν αυτό το βήμα.
Οι εκλεγμένοι μας στο Δήμο Αιγιάλειας, που με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι ένας δημοτικός σύμβουλος και δύο κοινοτικοί σύμβουλοι, θ’ αποτελέσουν το συνεπές και μαχητικό στήριγμα των εργαζομένων, των μικρομεσαίων αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, των λαϊκών οικογενειών.
Οι ψήφοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αιγιάλειας κατατίθενται από σήμερα σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές τόσο της Κυβέρνησης, όποια κι αν είναι αυτή, όσο και της επόμενης Δημοτικής Αρχής, όπου διαγκωνίζονται στελέχη του γνωστού αντιλαϊκού διπολισμού παλιού και νέου.
Καλούμε τους φίλους και συναγωνιστές, όσους ψήφισαν τη Λαϊκή Συσπείρωση Αιγιάλειας, να μην πέσουν στην παγίδα να επιλέξουν στο β’ γύρο ποιο πρόσωπο και συνδυασμός από τους δύο διεκδικητές θα υλοποιήσει την αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης και της Ε.Ε. στο Δήμο Αιγιάλειας το επόμενο διάστημα. Να ρίξουν λευκό η άκυρο στην κάλπη με οποιονδήποτε τρόπο».