Κ. Μητσοτάκης «Καθαρή νίκη της Ν.Δ. στις Ευρωεκλογές, καμία περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ…»

Κ. Μητσοτάκης «Καθαρή νίκη της Ν.Δ. στις Ευρωεκλογές, καμία περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ…»

Κάλεσμα νίκης σε όλες τις εκλογές (Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές) έκανε από το Αγρίνιο το απόγευμα της Παρασκευής (5/4) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα προώθησε την υποψηφιότητα του Νεκτάριου Φαρμάκη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τονίζοντας χαρακτηριστικά τη φράση «καμία περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ».

Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε για τις εκλογές:
Σε 50 μέρες ακριβώς από τώρα έχουμε εκλογές. Έχουμε ευρωεκλογές, περιφερειακές εκλογές και δημοτικές εκλογές. Και μπορώ να σας μεταφέρω από όλη την Ελλάδα, απ’ όπου πηγαίνω, αυτήν την υπόγεια βοή την οποία ακούω: «καιρός να ψηφίσουμε, καιρός να προχωρήσουμε, καιρός να πούμε στον κύριο Τσίπρα, ως εδώ, αρκετά ταλαιπώρησες τη χώρα, καιρός να δείξουμε την πόρτα της εξόδου στη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά». Είναι η πρώτη φορά μετά από σχεδόν 4 χρόνια. Σκεφτείτε ότι την τελευταία φορά που ψηφίσαμε ήταν τον Σεπτέμβριο του 2015. Και είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να απαντήσουν οι ίδιοι σε όσα βίωσαν αυτά τα 4 χρόνια. Στα μεγάλα ψέματα που ειπώθηκαν και με τα οποία ο κ. Τσίπρας ήρθε στην εξουσία. Στους αβάσταχτους φόρους που έχουν πνίξει τη μεσαία τάξη, έχουν πνίξει τους αγρότες. Στο δηλητήριο του διχασμού και δυστυχώς στην εθνική πληγή την οποία άνοιξε η Συμφωνία των Πρεσπών.
Οι στόχοι μας λοιπόν σε αυτήν την κάλπη, είναι συγκεκριμένοι και είναι τρεις:
Πρώτον, ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας, καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας, στις ευρωεκλογές ώστε οι ευρωεκλογές να αποτελέσουν το σκαλοπάτι, τη γέφυρα για μια μεγάλη πολιτική επικράτηση στις εθνικές εκλογές όποτε και αν ο κ. Τσίπρας επιλέξει να τις κάνει. Καταλαβαίνω γιατί ο κ. Τσίπρας  τρέμει την επερχόμενη ήττα και κατανοώ γιατί θέλει να μείνει στην εξουσία λίγες εβδομάδες, λίγους μήνες ακόμη. Όμως, φίλες και φίλοι, στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα.  Και το αργότερο μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου ο ελληνικός λαός θα προσέλθει στην κάλπη, θα εκφραστεί ανοιχτά, θα δείξει την πόρτα της εξόδου στον κ. Τσίπρα και θα ανοίξει την πόρτα της εισόδου στη Νέα Δημοκρατία για να μπορέσουμε επιτέλους να βγάλουν τον τόπο από την κρίση, να χαμογελάσουμε και πάλι με αισιοδοξία.

Το δεύτερο μήνυμα της κάλπης σας το είπα ήδη:  Καμία περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ. Δείξτε την πόρτα της εξόδου στον απερχόμενο Περιφερειάρχη, με τη στήριξη του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Δυτική Ελλάδα.
Και τρίτον, δήμαρχοι με τα δικά μας χρώματα σε όλους τους μεγάλους δήμους της χώρας. Αυτό πρέπει να είναι το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές. Πρέπει να είναι ένα δημοψήφισμα όχι μόνο κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά υπέρ της δημοκρατίας, υπέρ της ανάπτυξης. Ένα δημοψήφισμα που θα σημάνει το τέλος μιας αποτυχημένης Κυβέρνησης αλλά ταυτόχρονα θα σημάνει και τον φωτεινό πρόλογο μιας νέας Ελλάδας. Της Ελλάδος την οποία πραγματικά οραματιζόμαστε, της Ελλάδος που πραγματικά αξίζουμε.

Φωτό: EUROKINISSI