Καλογερόπουλος: «Tα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας είναι πάνω απ’ όλα και δεν έχουν χρώμα…»

Καλογερόπουλος: «Tα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας είναι πάνω απ’ όλα και δεν έχουν χρώμα…»

Σε απάντηση σχετικού δημοσιεύματος του κ. Γούτου για τη συνάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών Σίας Αναγνωστοπούλου με τον κ. Καλογερόπουλο, ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας και επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Τώρα» δήλωσε τα εξής:
Tα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας είναι πάνω από όλα. Τα προβλήματα και η λύση τους δεν έχουν χρώμα. Στην προσπάθεια για την επίλυσή τους είναι απαραίτητη η συνεργασία με όλους, γιατί αυτά δεν λύνονται ούτε αναζητώντας χρώματα, ούτε πετώντας πέτρες. Λύνονται μόνο από εκείνους που έχουν  τη θεσμική δυνατότητα να συνεισφέρουν. Λύνονται αξιοποιώντας οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει την Αιγιάλεια. Αυτό έκανα σε όλη την αυτοδιοικητική μου πορεία, ικανοποιώντας τα αιτήματα όλων των πολιτών συνεργαζόμενος με όλους, όσους είχαν θεσμικό ρόλο οποιασδήποτε ιδεολογίας. Γιατί τα σκουπίδια, το αποχετευτικό, τα θέματα παιδείας, υγείας, κοινωνικής πρόνοιας και εργασίας αφορούν όλους τους πολίτες όλων των ιδεολογιών και  προσπαθούμε από τώρα για αυτά. Για να μη χαθεί άλλος χρόνος.
Έτσι δουλεύουμε εμείς!
Για σας είναι αφύσικο και άγνωστο, αφού δεν έχετε την κατάλληλη πείρα και γνώση που απαιτεί την έγκαιρη και συνεχή διεκδίκηση για την επιτυχία του δημοτικού έργου. Τώρα κατάλαβαν και οι Αιγιαλείς, ότι δεν πρέπει να επιλέξουν όσους τους στοχοποιούν και τους στιγματίζουν δεικτικά για τη οποιαδήποτε ιδεολογική τους τοποθέτηση, η οποία δεν ενδιαφέρει κανέναν, αφού  στόχος της δημοτικής αρχής είναι η παραγωγή έργου για όλους τους δημότες και όχι μόνο για τους πολίτες μιας συγκεκριμένης ιδεολογίας, ούτε από αρμοδίους  της ίδιας ιδεολογικής ταυτότητας.

Όλα γίνονται υπό το φως του ήλιου σε δημόσιους χώρους, δεν κρυβόμαστε γιατί κάνουμε αυτό για το οποίο θέτουμε υποψηφιότητα για το Δήμο Αιγιαλείας με ουσιαστικές ενέργειες προς όλες τις κατευθύνσεις, συνεργαζόμενοι με όσους μπορούν να βοηθήσουν στα δημοτικά θέματα με την εξωστρέφεια που χρειάζεται, γιατί οι λύσεις, τα προγράμματα και η βοήθεια έρχονται και απ’ έξω και όχι με γκρίνια, μιζέρια και εσωστρέφεια. Η αδυναμία εμβάθυνσης και κατανόησης των ενεργειών μας φανερώνει ότι δεν αποδεικνύονται «αρκετοί» οι σύμβουλοί σας τελικά.
Θα είμαστε η δημοτική αρχή για όλους και όλοι έχουν το δημοκρατικό δικαίωμα να εκφράζονται κάθε φορά ανάλογα με τις πεποιθήσεις ,τις ελπίδες και τα όνειρά τους. Το αποδεικνύει η απόλυτη εκπροσώπηση των πολιτών στο ψηφοδέλτιό μας. Δεν αποκλείουμε και δεν αποκληρώνουμε κανέναν, ούτε απεμπολούμε τη συνεργασία και τη βοήθεια από όπου και αν προέρχεται. Εσείς δεν το καταλαβαίνετε γιατί έχετε σκοπό να μάθετε στου πολίτη το κεφάλι, αλλά το καταλαβαίνουν καλά οι επαγγελματίες και οι πολίτες της περιοχής μας, που αγωνιούν. Θα είναι και εκείνοι που θα σας δώσουν την απάντηση στις προσεχείς εκλογές.
Εμείς ενεργούμε για το συμφέρον όλων των συμπολιτών μας συνεργαζόμενοι με όλους.