Ι. Φωτήλας: «Το βράδυ της 7ης Ιουλίου θα δοθεί μήνυμα από όλους τους Έλληνες υπέρ της Ν.Δ.»

Ι. Φωτήλας: «Το βράδυ της 7ης Ιουλίου θα δοθεί μήνυμα από όλους τους Έλληνες υπέρ της Ν.Δ.»

Στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Πρωινή Βάρδια» της τηλεόρασης της ΕΡΤ1, με τους Μάνο Νιφλή και ο Κώστα Αλατζά, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (21/6) ο βουλευτής Αχαΐας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας.

Τα σημαντικότερα σημεία της τοποθέτησης του κ. Φωτήλα:
⇒  Η Νέα Δημοκρατία δεν εφησυχάζει καθόλου με το εξαιρετικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Το πρωί της 7ης Ιουλίου η κάλπη των εθνικών εκλογών θα είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει μέχρι το βράδυ. Και το μήνυμα θα δοθεί όχι από τους λίγους ή τους πολλούς, θα δοθεί από όλους τους Έλληνες. Είμαστε ενάντια στο σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ για πόλωση και διχασμό.

⇒  Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο σύμπλευσης της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και Υπουργούς όπως τον κ. Πολάκη, τον κ. Κατρούγκαλο και τον κ. Παππά. Σε αυτό το θέμα πρέπει να υπάρξει σαφής τοποθέτηση από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης και κυρίως το ΚΙΝΑΛ.
⇒  Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να μειώσει τους φόρους, να φέρει επενδύσεις και νέες δουλειές, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα δύο κόμματα έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=tnCSC08ihdI&feature=youtu.be