Επίσκεψη Γούτου στο Κέντρο Κοινότητας Αιγίου

Επίσκεψη Γούτου στο Κέντρο Κοινότητας Αιγίου

Το Κέντρο Κοινότητας Αιγίου επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος, συνοδευόμενος θεσμικά από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αιγιάλειας Βασίλη Θ. Χριστόπουλο.
Ο κ. Γούτος ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που παρέχει, ως μία κοινωνική δομή που απευθύνεται σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της περιοχής, από εξειδικευμένο προσωπικό, κινητή μονάδα για απομακρυσμένες περιοχές, ενώ σε συνεργασία με τα ΤΕΒΑ συμμετέχει στη διανομή τροφίμων.

Χρήστος Γούτος: «Με πράξεις και δομές απαντάμε στις ανάγκες των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας»
«Εκατοντάδες ωφελούμενοι συνδημότες απολαμβάνουν τις υπηρεσίες, σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγιάλειας. Οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, θα έχουν πάντα την υποστήριξή μας, με σκοπό τη βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου. Κι αυτό δεν είναι απλά μια προεκλογική δέσμευση, αλλά καθήκον όλων μας, προς τους συνανθρώπους μας. Στρατηγικό μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας. Σε κάθε ευκαιρία που θα μας δίδεται, από την Πολιτεία, αλλά και μέσα από τοπικές συμπράξεις, θα σχεδιάζουμε και θα υλοποιούμε ολοκληρωμένα προγράμματα. Με πράξεις και δομές απαντάμε στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, που υπομένει τις συνέπειες της παρατεταμένης κρίσης. Θα δώσουμε αγώνα για να αναπτύξουμε ένα μεγάλο εύρος δράσεων για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού».