Εξαιρετική και χρήσιμη η ημερίδα «Ενημερώνομαι Ζω και Προσφέρω» του ΔΙΕΚ Αιγίου

Εξαιρετική και χρήσιμη η ημερίδα «Ενημερώνομαι Ζω και Προσφέρω» του ΔΙΕΚ Αιγίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοικτή εκπαιδευτική ημερίδα «Ενημερώνομαι Ζω και Προσφέρω» στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΙΕΚ Αιγίου, το απόγευμα της Πέμπτης (18/4). Την ημερίδα παρακολούθησαν εκπαιδευτές, καταρτιζόμενοι και προσκεκλημένοι του ΔΙΕΚ Αιγίου, καθώς επίσης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος -βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων- Χρήστος Μπούνιας.
Αποδεχόμενοι την ανοικτή πρόσκληση του ΔΙΕΚ μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, του εμπορικού συλλόγου Αιγιαλείας και η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και την νοσηλεύτρια κ. Μαρία Σύρακα, το ΚΕΔΜΟΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και την ιατρό κ. Κατερίνα Γραφανάκη, το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αχαΐας και την Προϊσταμένη κ. Μαρία Καζάνη, για την συμμετοχή και την υποστήριξη τους στην εκπαιδευτική ημερίδα.
Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτές και καταρτιζόμενους των τμημάτων του ΔΙΕΚ Αιγίου, Βοηθός Φαρμακείου Β’ και Δ’ εξαμήνου και το τμήμα Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας Δ’ εξαμήνου για την άρτια προσέγγιση των θεμάτων των εργασιών τους και την άριστη παρουσία τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιρετική ήταν η διαμόρφωση του χώρου που επιμελήθηκε το τμήμα «Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης και Σχεδιασμός Αντικειμένων» Β’ εξαμήνου, ενώ το ευχάριστο διάλειμμα της ημερίδας οργάνωσαν με επαγγελματική συνέπεια τα τμήματα «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων» Β΄Εξαμήνου Και «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» Δ’ εξαμήνου με την ευγενική χορηγία του εξωτερικού συνεργάτη του ΔΙΕΚ Αιγίου Ξενοδοχείο “Long Beach”. Οι καταρτιζόμενοι ανέδειξαν το ομαδικό πνεύμα και την ολοκληρωμένη κατάρτιση τους, συνδυάζοντας τις θεωρητικές και πρακτικές τους γνώσεις.