Ενημερωτικές συναντήσεις για το Κτηματολόγιο σε Κλειτορία και Καλάβρυτα

Ενημερωτικές συναντήσεις για το Κτηματολόγιο σε Κλειτορία και Καλάβρυτα

Μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Καλαβρύτων, εκπρόσωποι και στελέχη της αναδόχου κοινοπραξίας «Κοινοπραξία Σύγχρονο Κτηματολόγιο 16», η οποία έχει αναλάβει από το Ελληνικό Κτηματολόγιο την κτηματογράφηση των ακινήτων του Δήμου, θα ενημερώσουν τους κατοίκους της περιοχής σε δύο ενημερωτικές συναντήσεις, για όλα τα θέματα, τις δηλώσεις, τη διαδικασία, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τα ερωτήματα, σχετικά με την κτηματογράφηση των ακινήτων.
Η πρώτη, ενημερωτική συνάντηση, θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα της πρώην Μαθητικής Εστίας στην Κλειτορία και η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 7:30 μ.μ. στο «Αρχοντικό της Παλιολογίνας» στα Κάλάβρυτα.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, με αφορμή τη διοργάνωση αυτών των ενημερωτικών συναντήσεων, δήλωσε: «Ο Δήμος Καλαβρύτων, εξαρχής, στηρίζει τη σύνταξη κτηματολογίου και στην περιφέρεια του δήμου μας, γιατί, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, εθνικής σημασίας, με πολλαπλά οφέλη για τους κατοίκους μας και την τοπική οικονομία και κοινωνία και συμβάλλει, καθοριστικά, στην περαιτέρω βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας. 
Γι’ αυτό και παραχωρήσαμε, δωρεάν, χώρους στο Ελληνικό Κτηματολόγιο και στην ανάδοχο κοινοπραξία, στα Καλάβρυτα και στην Κλειτορία, καθώς και κάθε υποστήριξη, για την καλύτερη, γρηγορότερη και κοντά στα σπίτια μας και στον τόπο που κατοικούμε, εξυπηρέτηση των κατοίκων μας. Χρειάζεται όμως, όλοι μας, να ενημερωθούμε, αξιόπιστα και έγκυρα, για τη διαδικασία της κτηματογράφησης των ακινήτων μας και γι’ αυτό, προσκαλώ τους κατοίκους μας, να συμμετάσχουν στις ενημερωτικές συναντήσεις, που διοργανώνουμε, στην Κλειτορία και στα Καλάβρυτα. Όλοι μας, πρέπει να ενημερωθούμε, για να μην κάνουμε λάθη και να καταθέσουμε τις δηλώσεις μας, πλήρεις και σωστά συμπληρωμένες».