Δυναμικά στην τελική ευθεία ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος

Δυναμικά στην τελική ευθεία ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος

Από τη Δημοτική Παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» του υποψήφιου δημάρχου Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου λάβαμε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

Η μεγάλη απήχηση και η δυναμική της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» αποδεικνύεται καθημερινά στις επαφές του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου που κορυφώθηκαν το Σαββατοκύριακο, δίνοντας του ώθηση για την τελική ευθεία την κρίσιμη και καθοριστική τελευταία εβδομάδα.
• Η αγορά αγκαλιάζει τον Γρηγόρη
Το πρωί του Σαββάτου ο υποψήφιος δήμαρχος συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους συναντήθηκε με εκατοντάδες συμπολίτες στη Λαϊκή Αγορά του Αιγίου και την συνοικία Ταξιαρχών με τον κόσμο και τους επαγγελματίες να αγκαλιάζουν τον Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο βλέποντας στο πρόσωπο του αυριανού δημάρχου τη μοναδική ελπίδα για ανάκαμψη του δήμου και της τοπικής αγοράς.

Η προσπάθεια ενδυνάμωσής της τοπικής αγοράς, η πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία και η ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας αποτελούν πρωταρχικό στόχο για την παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις». Προερχόμενος ο ίδιος από την τάξη των ελευθέρων επαγγελματιών, έχοντας βαθειά γνώση για το τι χρειάζεται η αγορά για να «ανασάνει» στις καθημερινές του συζητήσεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες και καταστηματάρχες, απεδείχθη ότι πιάνει τον παλμό της αγοράς κατανοώντας την ανάγκη της καθημερινότητας.

• Η Ανατολική Αιγιάλεια επικροτεί την έντιμη στάση του
Το απόγευμα της Παρασκευής το πρόγραμμα είχε επίσκεψη σε Πλάτανο, παραλία Πλατάνου και Καλαμιά, όπου ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε για τα πλεονεκτήματα της περιοχής, τις χαμένες ευκαιρίες και κυρίως συζήτηση με τους συμπολίτες και καταγραφή των προβλημάτων, ξεδιπλώνοντας την φιλοσοφία του για το αυριανό μοντέλο διοίκησης που θα αποδώσει στην ανατολική Αιγιάλεια αυτά που δικαιούται.

Το πρωί της Κυριακής ο Γρηγόρης μίλησε στην κεντρική πλατεία της Ακράτας, όπου η αναγνώριση για τη στάση του στα μεγάλα θέματα της ανατολικής Αιγιάλειας όπου επιβεβαιώθηκε ότι οι άνθρωποι της ανατολικής Αιγιάλειας βλέπουν στο πρόσωπο του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου τον δήμαρχο που θα μπορέσει να αποκαταστήσει τις αδικίες του παρελθόντος και την εγκατάλειψη της περιοχή. Οι πολίτες της ανατολικής Αιγιάλειας μέσα από τις συνεχείς παρουσίες τους σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου τόσο για το ζήτημα του ΧΥΤΑ όσο και για την προσπάθεια της Ανεξάρτητης Κίνησης για δημιουργία ανεξάρτητου δήμου, έχουν διαμορφώσει άποψη κι έχουν γνώση για την έντιμη και καταλυτική στάση του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου απέναντι στα ζητήματα της περιοχής.