Βασιλική Ψυχράμη: «Μαζί μπορούμε να ξανακάνουμε την Αιγιάλεια αρχόντισσα»

Βασιλική Ψυχράμη: «Μαζί μπορούμε να ξανακάνουμε την Αιγιάλεια αρχόντισσα»

Η συνεργασία, η ενότητα, η κοινή προσπάθεια όλων των δημοτών με διάθεση προσφοράς και αγάπη για τον τόπο, αποτελούν βασικές αρχές της υποψήφιας δημάρχου Αιγιάλειας Βασιλικής Ψυχράμη, πάνω στις οποίες ταυτίζεται απόλυτα με την «οικογένεια» της δημοτικής παράταξης «Ποιοτική Αιγιάλεια».

⇒ Με γραπτή δήλωσή της, αναλύει τις σκέψεις της για την θεμελιακή αρχή της παράταξής της, που θα αποτελέσει και το στίγμα της ως αυριανής δημάρχου:
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου για τη θεμελιακή αρχή της «Ποιοτικής Αιγιάλειας», που θα τονίσουμε στη συγκέντρωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου μας, το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 7.00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης». Θα τη δείτε επίσης να κατέχει κομβικό ρόλο σε κάθε τομέα του προγράμματός μας.
Πρόκειται για το ρόλο του πολίτη στα κοινά. Το «μαζί» που μετ’ επιτάσεως επαναλαμβάνουμε δεν είναι λόγος κενός περιεχομένου. Πιστεύουμε ότι χωρίς την ενεργοποίηση των δημοτών, χωρίς τη συμμετοχή τους δεν μπορούμε να λύσουμε κανένα από τα προβλήματα του δήμου.
Σε τι συνίσταται αυτή η συμμετοχή; Χρειαζόμαστε την ευαισθητοποίησή σας στα προβλήματα που μας απασχολούν, τη γνώμη σας και τη συμμετοχή σας στη λύση τους. Αν δεν πιστέψουμε και δε βάλουμε λιθαράκι με την καθημερινή μας πράξη, δε θα βγούμε από το τέλμα. Δε θα μας σώσει κανένας σωτήρας, δε θα πέσει ως «μάννα» εξ ουρανού η ανάπτυξη και η πρόοδος. Οι λαϊκιστικές υποσχέσεις χαϊδεύουν τα αυτιά, αλλά δε λύνουν προβλήματα. Η ανακύκλωση δημάρχων, που βλέπουν τον εαυτό τους ως φεουδάρχη του δήμου και εννοούν να ελέγχουν θέσεις και νήματα για δεκαετίες και εικοσαετίες μας έφεραν εδώ που είμαστε. Είσαστε απογοητευμένοι και διαψευσμένοι. Ας γυρίσουμε όλοι μαζί σελίδα. Εμείς με τη δέσμευση τιμής που καταθέτουμε κι εσείς με τον ενεργό ρόλο σας, τη ορθή κρίση και την εκλογική σας επιλογή.
Τα θέματα δε λύνονται με παθητικότητα, ούτε με αφορισμούς του τύπου «όλοι ίδιοι είναι». Είμαστε διαφορετικοί. Είμαστε οι σύμμαχοί σας. Έχουμε γνώση, εμπειρία και διάθεση για δουλειά. Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε με νεωτερικότητα τα μεγάλα και τα πιο μικρά ζητήματα του Δήμου. Ως Δημοτική Αρχή θέλουμε την ενεργοποίησή σας, την έμπρακτη συμμετοχή και την κριτική σας. Θέλουμε να στηριχτούμε σε κοινωνία πολιτών. Δείξτε την αγάπη σας για το Δήμο με έργα. Όλοι είμαστε μέρος του προβλήματος και μέρος της λύσης του. Μαζί θα ξανακάνουμε την Αιγιάλεια αρχόντισσα. «Σπρώξτε με γόνα και με στήθος να τη βγάλουμε από τη λάσπη». Μαζί μπορούμε!