Απ. Κατσιφάρας: «Χρέος και ευθύνη μας η στήριξη των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας»

«Με σεβασμό στον άνθρωπο, με συναίσθηση του χρέους και της ευθύνης μας, νοιαζόμαστε για τον πολίτη και υλοποιούμε ένα σχέδιο δράσης πρωτοποριακό για τα δεδομένα της χώρας. Σε εποχή κρίσης, με νοικοκύρεμα και αδαμάντινη διαχείριση, διαμορφώνουμε και στηρίζουμε δομές που έχει ανάγκη η κοινωνία και ιδιαίτερα οι ευάλωτοι συμπολίτες μας». Με αυτά τα λόγια ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας περιέγραψε το σημαντικό έργο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που σήμερα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
Ο Περιφερειάρχης έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε έργα που υιοθετήθηκαν και υλοποιήθηκαν και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, τα οποία απευθύνονται σε άτομα με Αναπηρίες. Ενδεικτικές περιπτώσεις είναι οι στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης, όπως το Ειδικό Κέντρο «Παναγία Ελεούσα» στο Αγρίνιο, οι κτηριακές εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, το προς παράδοση κτήριο του Συλλόγου «Μαχητές», η Μονάδα Σπαστικών Παίδων στην Πάτρα, το νέο κτίριο ΕΚΑΜΕΑ Αιγίου κ.α., έργα που υλοποιήθηκαν ή δρομολογούνται με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
Τέλος, ο 
κ. Κατσιφάρας ευχαρίστησε ιδιαίτερα το προσωπικό για τη συμβολή του, τονίζοντας: «Το έργο μας είναι συλλογικό. Στον ίδιο δρόμο συνεχίζουμε και εστιάζουμε στην αλληλεγγύη και τη φροντίδα για τον συνάνθρωπο».