Απόψε (11/7 – 19:00) η κρίσιμη συνέλευση για το μέλλον του Παναιγιάλειου

Απόψε (11/7 – 19:00) η κρίσιμη συνέλευση για το μέλλον του Παναιγιάλειου

Παράταση μίας ημέρας πήρε η νέα κρίσιμη γενική συνέλευση του Παναιγιάλειου, με μοναδικό θέμα την επόμενη ημέρα του συλλόγου και την εύρεση της πιο ιδανικής – συμφέρουσας διοικητικής λύσης. Συγκεκριμένα η προγραμματισμένη για την Τετάρτη (10/7, 19:00) συνάντηση φορέων της Αιγιάλειας -στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου- για το μείζον θέμα των απορριμμάτων, υποχρέωσε τους ιθύνοντες του συλλόγου να μεταθέσουν κατά μία ημέρα τη «μελανόλευκη» συνέλευση, η οποία είχε αρχικά οριστεί για την ίδια μέρα και ώρα. Έτσι, η γενική συνέλευση του Παναιγιάλειου θα πραγματοποιηθεί τελικά σήμερα Πέμπτη (11/7, 19:00) στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου.
Θυμίζουμε ότι στο… τραπέζι έχουν «πέσει» τρεις διαφορετικές προτάσεις, αναφορικά με την επόμενη μέρα της «Μαύρης Θύελλας». Η πρώτη είναι η ομάδα να ξεκινήσει από την… αρχή (Γ’ Κατηγορία) με νέο Α.Φ.Μ., η δεύτερη  να οριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου προκειμένου να κερδηθεί χρόνος για το ενδεχόμενο να υπάρξει πολιτική λύση για τις οφειλές ερασιτεχνικών συλλόγων σε πανελλήνιο επίπεδο και η ομάδα να αγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία, ενώ η τρίτη αφορά την πρόταση συνεργασίας-μετονομασίας με τη Θύελλα Αιγίου με την ομάδα να αγωνίζεται επίσης στην Α’ Κατηγορία έχοντας νέο και “απαλλαγμένο” Α.Φ.Μ.. Και οι τρεις προτάσεις έχουν θετικά και αρνητικά στοιχεία, όπως επίσης και λίγους ή πιο πολλούς υποστηρικτές. Η πρώτη πρόταση χαρακτηρίζεται «ριζοσπαστική» αλλά ουσιαστικά δίνει οριστική λύση στο θέμα των χρεών με «κάθετη» απόφαση κι ότι αυτό σημαίνει, η δεύτερη -πλέον του χρόνου- δεν επιβαρύνει τον εκάστοτε πρόεδρο οικονομικά ή νομικά από τις οφειλές του παρελθόντος αφού η διοίκηση θα είναι διορισμένη από το Πρωτοδικείο, ενώ η πρόταση «συνεργασίας» με τη Θύελλα Αιγίου θα κριθεί σύμφωνα με την επίσημη πρόταση που έχουν δεσμευτεί ότι θα καταθέσουν οι άνθρωποι του έτερου Αιγιώτικου συλλόγου.
Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι γίνονται «ζυμώσεις» – συναντήσεις για τον Παναιγιάλειο και το μέλλον του θα κριθεί στη αποψινή συνέλευση…

Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης