Απεβίωσε η μητέρα του Δημήτρη Καλογερόπουλου, Ζωή…

Απεβίωσε η μητέρα του Δημήτρη Καλογερόπουλου, Ζωή…

Απεβίωσε σήμερα το πρωί σε ηλικία 94 ετών η Ζωή Καλογεροπούλου, μητέρα του πρώην δημάρχου Συμπολιτείας και υποψήφιου δημάρχου Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλου. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αβύθου.

Συλλυπητήρια μηνύματα εξέδωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αιγιάλειας
Χρήστος Γούτος, Βασιλική Ψυχράμη, Γρηγόρης Τριανταφύλλοπουλος

Γούτος: Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος και η Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο», εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο της 94χρονης Ζωής Καλογεροπούλου, μητέρας του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου. Συλλυπούμαστε θερμά και όλους τους οικείους της.

Ψυχράμη: Η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας Βασιλική Ψυχράμη και η δημοτική παράταξη «Ποιοτική Αιγιάλεια», εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο, για την απώλεια της μητέρας του Ζωής Καλογεροπούλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών. Εύχονται δε στον ίδιο και την οικογένειά του να ζουν με την μνήμη της και να τους συντροφεύουν οι ευχές της.

Τριανταφυλλόπουλος: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος και τα μέλη της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις», εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο, για την απώλεια της μητέρας του Ζωής Καλογεροπούλου, που έφυγε από τη ζωή.  Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλους τους συγγενείς της εκλιπούσης.

  • Θερμά συλλυπητήρια και από την συντακτική ομάδα του e-aigialeia.gr