«Αιγιάλεια Αύριο»: «Ο ΣΥΡΙΖΑ τιμωρεί την κοινωνία γιατί στηρίζει συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο»

«Αιγιάλεια Αύριο»: «Ο ΣΥΡΙΖΑ τιμωρεί την κοινωνία γιατί στηρίζει συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο»

Από τη Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο», του υποψηφίου δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση προς απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αιγιάλειας για το θέμα των απορριμμάτων:
«Η Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ξέρει μεν να παρεμβαίνει στον προεκλογικό δημόσιο διάλογο για το οξυμένο ζήτημα με τα σκουπίδια, δυστυχώς όμως δεν ξέρει ή δεν θέλει να παρέμβει στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να δώσει μία άμεση λύση. Ενώ κυβερνά και να βοηθήσει τον Δήμο Αιγιάλειας, δείχνει να μην αντιλαμβάνεται τις ευθύνες του.

Και εξηγούμαστε:
– Γιατί η Κυβέρνηση δεν υλοποιεί την απόφασή της για μεταφορά των στερεών αποβλήτων στους ΧΥΤΑ της Δυτικής Ελλάδας;
– Γιατί δεν επιτρέπει στον Δήμο (που το ζητά) να μεταφέρει τα σκουπίδια σε κατάλληλο χώρο εκτός Δυτικής Ελλάδας;
– Γιατί δεν εγκρίνει και δεν χρηματοδοτεί την έτοιμη πρόταση του Δήμου για κατασκευή μικρού εργοστασίου για τα σκουπίδια;
– Γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πρόταση για έκτακτη σύσκεψη με τον υπουργό Εσωτερικών (και τη συμμετοχή όλων των τοπικών παραγόντων) για την ικανοποίηση όλων των παραπάνω;
Συμπέρασμα:
Ο Τοπικός ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να επιλυθεί το πρόβλημα της κοινωνίας. Στην πραγματικότητα, επειδή στηρίζει συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο αντιπολιτεύεται ωμά τον δήμαρχο Αιγιάλειας, παρότι θεσμός. Στην πραγματικότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολιτεύεται την ίδια την κοινωνία.

Εμάς δεν μας ενδιαφέρει τί έγινε και τι δεν έγινε παλιότερα. Μας ενδιαφέρει το τώρα και τώρα ο Τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζει συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο, δείχνει να θέλει να πνιγεί η περιοχή στα σκουπίδια, σκόπιμα για να το εκμεταλλευτεί πολιτικά και να εμφανιστούν ως οι σωτήρες που… αύριο θα λύσουν -άγνωστο πώς- το πρόβλημα.
ΑΥΡΙΟ εμείς… Σήμερα εσείς κύριοι και εκλεκτοί αυτοδιοικητικοί του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης».