Φωτήλας: «Ποιο το περιεχόμενο δημοσκοπήσεων που πλήρωνε το Υπουργείο Τουρισμού;»

Στα ερωτήματα που εγείρουν οι καταγγελίες του πρώην κυβερνητικού εταίρου και πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου προς την πρώην Υπουργό Τουρισμού και υποψήφια Ευρωβουλευτή με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Έλενα Κουντουρά αναφέρεται προς τον Υπουργό Τουρισμού ο βουλευτής Αχαΐας και Αν. Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας.
Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, καταγγέλλει ότι η κ. Κουντουρά πλήρωνε εταιρείες δημοσκοπήσεων με χρήματα του Υπουργείου Τουρισμού. Για το λόγο αυτό ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός εάν αληθεύουν οι καταγγελίες και να δοθούν όλα τα έγγραφα και τα τιμολόγια των δημοσκοπήσεων που παραγγέλθηκαν από το Υπουργείο το χρονικό διάστημα που ήταν Υπουργός Τουρισμού η κ. Έλενα Κουντουρά.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:
Ερωτήματα εγείρουν οι καταγγελίες του πρώην κυβερνητικού εταίρου και πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου προς την πρώην Υπουργό Τουρισμού και υποψήφια Ευρωβουλευτή με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Έλενα Κουντουρά. Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, καταγγέλλει ότι η κ. Κουντουρά πλήρωνε εταιρείες δημοσκοπήσεων με χρήματα του Υπουργείου Τουρισμού.
Κατόπιν τούτου ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
1. Αληθεύουν οι καταγγελίες του πρώην κυβερνητικού εταίρου και πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου ότι η πρώην Υπουργός Τουρισμού και υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Έλενα Κουντουρά πλήρωνε με κονδύλια του Υπουργείου εταιρείες δημοσκοπήσεων;
2. 
Παραγγέλθηκαν δημοσκοπήσεις από το Υπουργείο το χρονικό διάστημα που ήταν Υπουργός Τουρισμού η κ. Έλενα Κουντουρά; Εάν ναι, πόσες δημοσκοπήσεις έγιναν, ποιο ήταν το αντικείμενο και πόσο κόστισαν στον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη; Παρακαλώ όπως μου κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα και τιμολόγια.