Αρθρο του Θανάση Νταβλούρου
(πρ. βουλευτή Ν.Δ. Αχαΐας)

Τώρα που έχει συνειδητοποιήσει ότι μετράει μέρες το κυβερνητικό συνονθύλευμα του που εξαπάτησε επανειλημμένως και απολύτως συνειδητά τον ελληνικό λαό για να ανέλθει στην εξουσία, χάνει την ψυχραιμία του. Δείχνοντας το πραγματικό – φασιστικό του πρόσωπο, κτυπάει το χέρι του στο τραπέζι, λέγοντας στους αγρότες που έχουν έλθει σε απόγνωση ότι δεν δέχεται το «θέατρο», όταν ο ίδιος πρωτοστατούσε σε αλλεπάλληλες θεατρικές παραστάσεις σε αγροτικά μπλόκα, παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων που τα κρίνει (τώρα και όποτε δεν τον εξυπηρετούν) ανεπιθύμητα.
Δεν θέλει, λοιπόν, παρόντες ούτε τους δημοσιογράφους στις συσκέψεις – παρωδία που κάνει για να ρίξει στάχτη στα μάτια ενός κόσμου που έχει φέρει στα πρόθυρα της καταστροφής. Ο μεγαλύτερος λαοπλάνος που είχε η χώρα στη διακυβέρνηση της αρέσκεται σε τηλεοπτικά διαγγέλματα στα οποία ανακοινώνει περιχαρής ότι θα δώσει μερικά «ψίχουλα» στους χαμηλοσυνταξιούχους, που προέρχονται από την εξόντωση τους!!!
Κι αυτά για να ρίξει επίσης «στάχτη» στα μάτια τους. Μόνο που τώρα ο ελληνικός λαός «δεν τσιμπάει». Ακόμη κι ένα μικρό παιδί θα τον είχε πάρει χαμπάρι με τον απροκάλυπτο τυχοδιωκτισμό του.
Το πόσο πολιτικός απατεώνας είναι, αποδείχθηκε περίτρανα την ημέρα της απόδοσης του περιβόητου έκτακτου βοηθήματος (που βάφτισε αρχικά «13η σύνταξη), καθώς αυτή συνέπεσε με την περικοπή του ΕΚΑΣ κατά 50% σε εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους!
Όμως, ευτυχώς για τη χώρα, το τέλος του, το τέλος τους, πλησιάζει. Όσες φορές κι αν κτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι, το βέβαιο είναι ότι ο ελληνικός λαός δεν θα χτυπήσει και πάλι το κεφάλι του στον τοίχο, δεν θα μετανιώσει για μια ακόμη φορά επειδή εμπιστεύτηκε πολιτικούς αγύρτες που του έταζαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Κουράγιο και λίγη υπομονή. Του χρόνου τέτοιες μέρες, με τη Νέα Δημοκρατία στη διακυβέρνηση της και με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η σιδηροδέσμια σήμερα Ελλάδα θα έχει ξεκινήσει τη μετάβασή της σε μια νέα εποχή, πετώντας τις αλυσίδες της κρίσης.

dimtse90ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΑρθρο του Θανάση Νταβλούρου (πρ. βουλευτή Ν.Δ. Αχαΐας) Τώρα που έχει συνειδητοποιήσει ότι μετράει μέρες το κυβερνητικό συνονθύλευμα του που εξαπάτησε επανειλημμένως και απολύτως συνειδητά τον ελληνικό λαό για να ανέλθει στην εξουσία, χάνει την ψυχραιμία του. Δείχνοντας το πραγματικό - φασιστικό του πρόσωπο, κτυπάει το χέρι του στο τραπέζι, λέγοντας...