Στο πλευρό του Καλογερόπουλου η Παναγιώτα Σταυρόπουλου και ο Κων/νος Νικολόπουλος

Υποψήφιοι με την Δημοτική Παράταξη του Δημήτρη Καλογερόπουλου, στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου, θα είναι όπως ανακοινώθηκε η ιδιωτική υπάλληλος Παναγιώτα Σταυροπούλου από τα Σελιανίτικα και ο ιατρός Κωνσταντίνος Νικολόπουλος από το Αίγιο…


ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκα το 1979 στα Σελιανίτικα όπου και κατοικώ μόνιμα. Σπούδασα στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών, στο Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας. Εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος, είμαι παντρεμένη με τον Ανδρέα Θεοφανόπουλο  και μητέρα δύο παιδιών. Εδώ και 8 χρόνια συμμετέχω στο έργο του  Συλλόγου Γονέων του Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σελιανιτίκων τα τρία δε τελευταία ως πρόεδρος του Δ.Σ.

Η αγάπη μου για τα παιδιά αλλά και η αγωνία μου για το μέλλον τους, για το περιβάλλον που μεγαλώνουν, για τις δυνατότητες  ενασχόλησης που τους παρέχονται, σε συνδυασμό με την ανασφάλεια για τους έως τώρα αναποτελεσματικούς χειρισμούς στα τοπικά δρώμενα, συνέβαλαν καθοριστικά στην απόφαση μου να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του κ. Καλογερόπουλου και να πορευθώ με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του.
Ο τόπος μας έχει δυνατότητες να αναπτυχθεί, να αναδειχθεί και να γίνει αξιοπρεπώς βιώσιμος για τους πολίτες και τους επισκέπτες του. Όμως δε φτάνει η καλή θέληση και το όραμα, χρειάζεται κυρίως εμπειρία, ήθος και μεθοδικότητα, στοιχεία που έχει αποδείξει πως διαθέτει ο κ. Καλογερόπουλος. Δεν έχουμε περιθώρια για  επιπλέον πειραματισμούς. Αγαπητοί συμπολίτες ας δώσουμε τώρα την ευκαιρία που αξίζει στην περιοχή μας.• ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, είμαι κάτοχος του τίτλου ιατρικής ειδικότητας Μικροβιολογίας και Βιοπαθολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχιούχος της Ιατρικής και Χειρουργικής του πανεπιστημίου Νάπολης της Ιταλίας. Έχω διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος επί δημαρχίας Μέγαρη και πρώην πρόεδρος και επιμελητής του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου κατά τη χρονική περίοδο 1999 έως 2003.

Στη σημερινή δύσκολη πολιτική, οικονομική, και κοινωνική συγκυρία ο Δήμος Αιγιαλείας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, τα οποία τα γνωρίζουμε και τα βιώνουμε καθημερινά. Η αποχή και η απλή παρακολούθηση των προβλημάτων από μακριά δεν αποτελεί λύση, αλλά συμβάλλει στη συσσώρευση και στη χειροτέρευση της κατάστασης. Για τον παραπάνω λόγο αποφάσισα να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις και την εμπειρία μου στο συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος έχει δείξει ότι έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου και μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει.