Και η Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών (Π.Ε.Σ.) ανήκει πλέον στο δυναμικό του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, έπειτα από την σχετική έγκριση της ένταξή της από το Δ.Σ.
Θυμίζεται πως η Π.Ε.Σ. έχει μετατραπεί από το 2012 σε ανώνυμη εταιρεία, διαχειρίζεται περίπου το 90% της ανώτερης ποιότητας Κορινθιακής Σταφίδας “Βοστίτσα Π.Ο.Π.”, ενώ επίσης τυποποιεί και εξάγει εσπεριδοειδή, ελαιόλαδο και βιολογικά προϊόντα σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο και κυρίως στην Αγγλία, Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστραλία, ΗΠΑ, Καναδά. Παράλληλα, ασκεί και σημαντική εμπορική δραστηριότητα στον εφοδιασμό παραγωγών με λιπάσματα, φυτοφάρμακα και γεωργικά μηχανήματα.
Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, «η ένταξη της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών στο μητρώο μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας επιβεβαιώνει τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο Σύνδεσμος  να στέκεται αρωγός, να προωθεί και να διεκδικεί λύσεις, από την Πολιτεία και τους Κυβερνητικούς Φορείς, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του τη δύσκολη αυτή  οικονομική περίοδο και να αναλαμβάνει και υλοποιεί πρωτοβουλίες για να  ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα, η καινοτομία η ανάπτυξη και η απασχολησιμότητα  στην περιοχή μας».

dimtse90ΑΓΡΟΤΙΚΑΚαι η Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών (Π.Ε.Σ.) ανήκει πλέον στο δυναμικό του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, έπειτα από την σχετική έγκριση της ένταξή της από το Δ.Σ. Θυμίζεται πως η Π.Ε.Σ. έχει μετατραπεί από το 2012 σε ανώνυμη εταιρεία, διαχειρίζεται περίπου το 90% της ανώτερης ποιότητας Κορινθιακής Σταφίδας 'Βοστίτσα...