Μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Βόκολου από την τεχνική ηγεσία του Παναιγιαλείου και την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με την ΠΑΕ, οι διοικούντες κινήθηκαν άμεσα και συμφώνησαν με τον Αιγιώτη προπονητή Δημήτρη Σπανό (φωτό).
Ειδικότερα, η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σπανό, ο οποίος βρέθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της διοίκησης, όπου και αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στην οποία αναδείχθηκε.
Ο 47χρονος Αιγιώτης τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους και σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, αφού πρώτα παρουσιάστηκε από τη διοίκηση στους νέους συνεργάτες και τους παίκτες του.

dimtse90ΑΘΛΗΤΙΚΑΜετά την παραίτηση του Λεωνίδα Βόκολου από την τεχνική ηγεσία του Παναιγιαλείου και την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με την ΠΑΕ, οι διοικούντες κινήθηκαν άμεσα και συμφώνησαν με τον Αιγιώτη προπονητή Δημήτρη Σπανό (φωτό). Ειδικότερα, η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σπανό, ο οποίος...