Συνάντηση των μελών της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την ανασυγκρότηση και ενοποίηση του Δημοκρατικού χώρου πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα και τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν η ζοφερή κατάσταση που κυριαρχεί στη χώρα από τους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η αγωνία και οι συνθήκες για την επίτευξη της ενοποίησης του κατακερματισμένου χώρου, καθώς και η προετοιμασία, οργάνωση και υλοποίηση ανοιχτής εκδήλωσης ανάλογης με την προηγούμενη που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο.
Η πρώτη εκδήλωση αποτιμήθηκε θετικά και ελπιδοφόρα κοινωνικοπολιτικά και έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον αριθμό των συμμετεχόντων αλλά και στην ποιότητα αυτών. Η διαστρωμάτωση και παρουσία παραγωγικών, κοινωνικών, πνευματικών, αυτοδιοικητικών, πολιτικών δυνάμεων της περιοχής ήταν το έναυσμα για την παραπέρα πορεία και εξέλιξη του όλου εγχειρήματος. Αποφασίστηκε να υπάρξει νέο κάλεσμα προς όλους τους ενεργούς πολίτες, σχηματισμούς, κινήσεις για άμεση ανταπόκριση και επιτάχυνση των διαδικασιών για το σχηματισμό και τη δημιουργία ενός ελπιδοφόρου νέου πόλου εξουσίας. Επίσης πάρθηκε απόφαση για περαιτέρω συνεργασία διαδικτυακά και όχι μόνο με κινήσεις αναλόγου περιεχομένου και πολιτικής κατεύθυνσης, έτσι ώστε να υπάρξει διασύνδεση πανελλαδικής εμβέλειας για καλύτερη πληροφόρηση, συντονισμό και διαχείριση της όλης προσπάθειας.
Για τη νέα πολιτική συνάντηση που οργανώνεται και θα υλοποιηθεί στο Αίγιο τον Φεβρουάριο, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τα μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών.

dimtse90ΠΟΛΙΤΙΚΑΣυνάντηση των μελών της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την ανασυγκρότηση και ενοποίηση του Δημοκρατικού χώρου πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα και τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν η ζοφερή κατάσταση που κυριαρχεί στη χώρα από τους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η αγωνία και οι συνθήκες για την επίτευξη της ενοποίησης του κατακερματισμένου...