Η συνεχιζόμενη και έντονη χιονόπτωση στον Χελμό έφερε τα επιθυμητά εκατοστά χιονιού, ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων να ξεκινήσει τη λειτουργία του για χιονοδρομία. Έτσι, για τους λάτρεις του χειμερινού σπορ, γίνεται γνωστό ότι από μεθαύριο Σάββατο (31/12) θα λειτουργούν οι περισσότεροι αναβατήρες και πίστες.
Επίσης, σημειώνεται ότι ήδη έχει ανοίξει και λειτουργεί από την περασμένη Παρασκευή (23/12) το Σαλέ, όπου μπορείτε να απολαύσετε το ζεστά ροφήματα, τοπικά και άλλα προϊόντα, σε ένα όμορφο περιβάλλον με θέα τον χιονισμένο Χελμό, όπως επίσης και το κατάστημα ενοικιάσεων για ενοικίαση ελκήθρου και παιχνίδι στο χιόνι.

Ο ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ
Ο χάρτης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων έχει ενημερωθεί, ώστε να αποτυπώνει και σχεδιαστικά τις καινούργιες δυνατότητες που προσφέρει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Με την προσθήκη των νέων πιστών και αναβατήρων, έχει αυξήσει τα συνολικά χιλιόμετρα, δυνατής διαστρωμένης χιονοδρομίας, από 20 Km σε 25 Km.  Συγκεκριμένα, περιλαμβάνεται η προσθήκη της νέας πίστας που ονομάστηκε «Φοίβη». Πρόκειται για τη νέα μαύρη (πολύ δύσκολη) πίστα του χιονοδρομικού, με μήκος 850 μ. και υψομετρική διαφορά στα 290 μ., όπου δίνει τη δυνατότητα μίας επιπλέον επιλογής για τους πολύ έμπειρους χιονοδρόμους, μαζί με την Αντιγόνη.
Προστίθενται η «Αρμονία», η οποία είναι και η μεγαλύτερη σε μήκος πίστα του χιονοδρομικού, με μήκος 2700m. Είναι μία πράσινη (πολύ εύκολη) πίστα, με μία εξαιρετική διαδρομή ανάμεσα στο ελατόδασος του Χελμού, ξεκινώντας από τη μέση του βουνού και καταλήγοντας στη βάση του, στον αναβατήρα Δάφνη. Έχει προστεθεί ο νέος παιδικός αναβατήρας (Snow Fun Park), δημιουργώντας έναν ξεχωριστό χώρο για τους πολύ μικρούς μας φίλους, όπου μπορούν να συνδυάσουν, το παιχνίδι στο χιόνι με το φουσκωτό κάστρο και τις τσουλήθρες που διαθέτει το χιονοδρομικό, με τη χιονοδρομία.
Με αυτές τις προσθήκες στη λειτουργία του το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, έχει καταφέρει να αυξήσει κατά πολύ τα χιλιόμετρα και τις επιλογές που μπορούν να έχουν οι χιονοδρόμοι. Το σημαντικότερο είναι ότι, αυτό αφορά όλα τα επίπεδα χιονοδρόμων και το βαθμό δυσκολίας των πιστών.
Εν μέσω κρίσης και στα πλαίσια του δυνατού, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, προσπαθεί, να ανεβάσει το επίπεδο εξυπηρέτησης και υπηρεσιών προς τους πελάτες του, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών, δικαιολογώντας γιατί αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας.

dimtse90ΚΑΛΑΒΡΥΤΑΗ συνεχιζόμενη και έντονη χιονόπτωση στον Χελμό έφερε τα επιθυμητά εκατοστά χιονιού, ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων να ξεκινήσει τη λειτουργία του για χιονοδρομία. Έτσι, για τους λάτρεις του χειμερινού σπορ, γίνεται γνωστό ότι από μεθαύριο Σάββατο (31/12) θα λειτουργούν οι περισσότεροι αναβατήρες και πίστες. Επίσης, σημειώνεται ότι ήδη έχει...