Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η λειτουργία του Πάρκου των Χριστουγέννων στο Αίγιο, που φέτος υπολογίζεται πως φιλοξένησε πάνω από 20.000 επισκέπτες από όλη τη Δυτική Ελλάδα (και όχι μόνο) στο πλούσιο σε εικόνες και συναισθήματα σκηνικό του.
Το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς, μουσική, θέατρο και ξεκαρδιστικά δρώμενα ενθουσίασαν το κοινό, με αποκορύφωμα την Πρωτοχρονιά το μεσημέρι, οπότε ο Άη Βασίλης πρόσφερε τα δώρα του στους λιλιπούτειους επισκέπτες και ψάρεψε τα τυχερά βαρκάκια που κέρδισαν πλούσια δώρα από επιχειρήσεις της Αιγιάλειας.
Μέχρι την Κυριακή, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους όλη την ημέρα στο Πάρκο (ανοιχτό 10 π.μ. – 10 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο), να κάνουν face painting, να απολαύσουν κεράσματα από το Λιχουδόσπιτο και τον φούρνο της Συντεχνίας Αρτοποιών, καθώς και να ψωνίσουν στα μαγαζάκια του Πάρκου.

dimtse90ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΤην Κυριακή 8 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η λειτουργία του Πάρκου των Χριστουγέννων στο Αίγιο, που φέτος υπολογίζεται πως φιλοξένησε πάνω από 20.000 επισκέπτες από όλη τη Δυτική Ελλάδα (και όχι μόνο) στο πλούσιο σε εικόνες και συναισθήματα σκηνικό του. Το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς, μουσική, θέατρο και ξεκαρδιστικά δρώμενα ενθουσίασαν το κοινό,...