Και ο Περικλής Παπαγιαννακόπουλος υποψήφιος με τον Χρήστο Γούτο

Στην ανακοίνωση ενός ακόμη Αντιδημάρχου προχώρησε η Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο», του υποψηφίου δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου. Συγκεκριμένα, στις εκλογές του Μαΐου υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Αιγίου θα είναι ο κ. Περικλής Παπαγιαννακόπουλος.
Ο κ. Παπαγιαννακόπουλος εργάζεται επί πολλά έτη στις «Επιχειρήσεις Κουνινιώτη» στο Αίγιο, ενώ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μπήκε το 2006 και από τότε ασχολείται ανελλιπώς ενεργά με τα κοινά, μέχρι σήμερα. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Δημοτικών Διαμερισμάτων Δήμου Αιγίου επί Δημαρχίας Απόστολου Καραφωτιά, τα τελευταία δύο και πλέον χρόνια είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αιγιάλειας, Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιάλειας και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιάλειας.

Περικλής Παπαγιαννακόπουλος: «Ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο του Χρήστου Γούτου για μία νέα Δημοτική Παράταξη, μακριά από λάθη και παραλείψεις και κυρίως μακριά από το διχασμό του παρελθόντος, συντάσσομαι στη συλλογική προσπάθεια, με μοναδικό σκοπό να μεταφέρω όση εμπειρία αποκόμισα στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τη διοίκηση του Δήμου. Είμαι σίγουρος πως το άφθαρτο πρόσωπό του και η αυτοδιοικητική του ωριμότητα, θα μας πάνε μπροστά στην Αιγιάλεια του αύριο, που θέλουμε».

Χρήστος Γούτος: «Ο Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, μόνο συστάσεις δεν χρειάζεται. Πέρα από την ανανέωση, στην οποία πρεσβεύω, ο Δήμος Αιγιάλειας χρειάζεται την εμπειρία του, που δύσκολα αποκτιέται. Οι γνώσεις του, σε συνδυασμό με τους νέους συνοδοιπόρους μας, είναι η ιδανική συνταγή για την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».