Στην έγκριση μιας σειράς πράξεων και διαδικασιών δημοπράτησης σημαντικών έργων, δράσεων και προγραμμάτων, τα οποία αφορούν διάφορους τομείς μείζονος σημασίας για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους πολίτες της, προχώρησε στη τελευταία του συνεδρίαση για το 2016 το Περιφερειακό Συμβούλιο. Πρόκειται για έργα και προγράμματα που αφορούν στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, των κοινωνικών δομών, της εκπαίδευσης, καθώς και στην διασφάλιση και προστασία της αγροτικής παραγωγής, τα οποία θα υλοποιηθούν μέσα στο 2017 από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσα από τα προγράμματα χρηματοδότησης που διαθέτει.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ…»
«Το 2016, παρά το γεγονός πως ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλους τους συμπολίτες μας λόγω των δημοσιονομικών μέτρων και της συνεχιζόμενης πολυεπίπεδης κρίσης, για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είχε θετικά σημεία, καθώς εκατοντάδες έργα, εκατομμυρίων ευρώ, ξεκίνησαν και συνεχίζονται μέσα στην επόμενη χρονιά ή ολοκληρώθηκαν πριν λίγο καιρό και παραδόθηκαν λειτουργικά για χρήση. Δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε δυνατά και τη νέα χρονιά για να προσφέρουμε στη Δυτική Ελλάδα όσο το δυνατόν περισσότερα, για να φέρουμε τη Δυτική Ελλάδα στη θέση που της αξίζει και να μπορέσουν οι συμπολίτες μας να ανακουφιστούν. Για αυτό το λόγο, πρέπει να είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να έχουν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες σχεδιασμού για την υλοποίηση τόσο σημαντικών έργων και δράσεων και από τη νέα χρονιά να ξεκινήσουν απρόσκοπτα και να συνεχιστούν εντός των χρονοδιαγραμμάτων», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

dimtse90ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣΣτην έγκριση μιας σειράς πράξεων και διαδικασιών δημοπράτησης σημαντικών έργων, δράσεων και προγραμμάτων, τα οποία αφορούν διάφορους τομείς μείζονος σημασίας για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους πολίτες της, προχώρησε στη τελευταία του συνεδρίαση για το 2016 το Περιφερειακό Συμβούλιο. Πρόκειται για έργα και προγράμματα που αφορούν στην ενίσχυση της...