Η «Μαύρη Θύελλα» παίζει τα …ρέστα της για παραμονή στην Παλλήνη

Ο τελικός των τελικών, για τον Παναιγιάλειο, είναι ο εκτός έδρας αγώνας της Κυριακής (14/4, 16:00) κόντρα στον Παλληνιακό. Η Αιγιώτικη ομάδα, μετά από μία άκρως προβληματική χρονιά, καλείται να παίξει τα …ρέστα της στο τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Μετά από τις «αυτοκτονικές» τάσεις που επέδειξε στα μέσα του πρωταθλήματος και πραγματοποιώντας μία δυναμική αντεπίθεση στο φινάλε του πρωταθλήματος, ο Παναιγιάλειος θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες του αναλογούν εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Κι αυτό διότι δεν εξαρτάται αποκλειστικά από το δικό του αποτέλεσμα, το μέλλον του στην κατηγορία. Σύμφωνα με τα βαθμολογικά δεδομένα, μία «στροφή» πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου στον 6o όμιλο της Γ’ Εθνικής, η Αιγιώτικη ομάδα (27 β.) παράλληλα με τη δική της προσδοκία για την κατάκτηση του «τρίποντου» στην Παλλήνη, για να παραμείνει στην κατηγορία θέλει ήττα ή ισοπαλία στο εκτός έδρας παιχνίδι του Αχαρναϊκού (28 β.) στην Βάρδα. Σε περίπτωση που οι «μελανόλευκοι» ηττηθούν τότε αναπόφευκτα θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία κι όλα τα σενάρια παραμονής θα αποκτήσουν φιλολογικό και ιστορικό χαρακτήρα…

ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ
Εκτός από το σενάριο παραμονής, με νίκη του Παναιγιάλειου και ήττα ή ισοπαλία του Αχαρναϊκού στην Βάρδα, τη σωτηρία φέρνει κι ένα σενάριο ισοβαθμίας. Συγκεκριμένα σε περίπτωση που ο Αχαρναϊκός (28 β.) ηττηθεί στη Βάρδα, ο Παναιγιάλειος (27 β.) αναδειχθεί ισόπαλος στην Παλλήνη και η Νίκη Τραγανού (25 β.) νικήσει στον Πύργο, τότε θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία με κερδισμένο και παραμένοντα τον Αιγιώτικο σύλλογο. Αντίθετα σε διπλή ισοβαθμία, με τον Αχαρναϊκό, η Αιγιώτικη ομάδα είναι σε μειονεκτική θέση.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ «ΜΑΧΗ»
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία των «μελανόλευκων» ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου με το τεχνικό δίδυμο του Παναιγιάλειου να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Άπαντες έχουν κατανοήσει την κρισιμότητα του τελευταίου παιχνιδιού και δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό για να επιτευχθεί ο δύσκολος στόχος της παραμονής, έστω και στο… παρά ένα.

Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης