Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που αναπτύσσει η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας και με αφορμή τις εορτές που έρχονται, κλιμάκιο της ΔΗΜ. Τ.Ο. με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Σταθακάρο επισκέφθηκε το Ίδρυμα Αγάπης και Προστασίας Ηλικιωμένων «Ο Αγ. Χαράλαμπος».
Στο κλιμάκιο της Τ.Ο. Ν.Δ. συμμετείχαν η Γραμματέας του οργάνου Άννα Σουφλή, η Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων Αγγελική Αλευρίτου, το μέλος του οργάνου Σοφία Χριστοδουλοπούλου και η σύζυγος του προέδρου Γεωργία Ροδοπούλου. Την αντιπροσωπεία της Τ.Ο. Ν.Δ. υποδέχτηκαν ο Ηγούμενος της Μονής Ταξιαρχών Πατέρας Καλλίνικος και η Κοινωνική Λειτουργός Μαρία Μαϊτιανού, οι οποίοι και τους ξενάγησαν στους χώρους του Ιδρύματος και τους ενημέρωσαν για τη λειτουργία και την προσφορά του Ιδρύματος. Στη συνέχεια το κλιμάκιο της είχε συνάντηση με τους φιλοξενούμενους του «Αγίου Χαραλάμπους», στους οποίους παρέδωσαν συμβολικά δώρα και αντάλλαξαν μαζί τους ευχές για τις Άγιες Ημέρες που έρχονται.

dimtse90ΠΟΛΙΤΙΚΑΣτο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που αναπτύσσει η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας και με αφορμή τις εορτές που έρχονται, κλιμάκιο της ΔΗΜ. Τ.Ο. με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Σταθακάρο επισκέφθηκε το Ίδρυμα Αγάπης και Προστασίας Ηλικιωμένων «Ο Αγ. Χαράλαμπος». Στο κλιμάκιο της Τ.Ο. Ν.Δ. συμμετείχαν η Γραμματέας του...