Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Αιγίου, ανακοινώνει ότι στις 30 Νοεμβρίου, εορτή του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, εορτάζει με κάθε Εκκλησιαστική λαμπρότητα ο ως άνω Ιερός Ναός και καλεί τις αρχές και το φιλόχριστο λαό του Αιγίου να συμμετάσχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα της εορτής έχει ως εξής:
Τρίτη απόγευμα, 29 Νοεμβρίου, παραμονή της εορτής και ώρα 18:30 θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Αμβρόσιος.
– Τετάρτη πρωί, 30 Νοεμβρίου, ανήμερα της εορτής και ώρα 7:00 θα τελεστεί ο Όρθρος μετ’ αρτοκλασίας, και εν συνεχεία η πανηγυρική Θεία Λειτουργία όπου θα ιερουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Βενιανάκης.
Το εσπέρας της Εορτής και περί ώρα 16:30 θα ψαλεί ο Παρακλητικός Κανόνας του Αγίου και εν συνεχεία τα τελεστεί το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου υπέρ υγείας και σωτηρίας πάντων των Ορθοδόξων Χριστιανών. Θα ψάλλουν οι καλλίφωνοι Ιεροψάλτες του Ναού κ.κ. Γεώργιος Οικονομόπουλος και Νικόλαος Θεοδωρακόπουλος.

dimtse90ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑΤο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Αιγίου, ανακοινώνει ότι στις 30 Νοεμβρίου, εορτή του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, εορτάζει με κάθε Εκκλησιαστική λαμπρότητα ο ως άνω Ιερός Ναός και καλεί τις αρχές και το φιλόχριστο λαό του Αιγίου να συμμετάσχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις. Το πρόγραμμα της...