Αύριο Σάββατο (7/1), εορτή Συνάξεως του Τιμίου Προδρόμου, εορτάζει ο με λαμπρότητα ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην Καλλιθέα Αιγίου.

Το διήμερο πρόγραμμα της εορτής έχεις ως εξής:
Παρασκευή, 6.30 μ.μ.:
Μέγας Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, κατά τον οποίον θα λάβει μέρος και θα κηρύξει τον Θείον Λόγο ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ιερώνυμος Κάρμας (Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου).
Σάββατο, 7.00 π.μ.: Όρθρος και ακολούθως Θεία Λειτουργία, κατά την οποίαν θα ιερουργήσει και θα κηρύξει τον Θείον Λόγο ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Βενιανάκης (Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως).
Τους χορούς των ιεροψαλτών θα διευθύνουν οι Ιεροψάλτες του Ιερού Ναού πλαισιωμένοι από μέλη του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αιγίου, ενώ στον Εσπερινό της εορτής θα ψάλει παράκλησις υπέρ ειρηνεύσεως και υγείας πάντων των χριστιανών.

dimtse90ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑΑύριο Σάββατο (7/1), εορτή Συνάξεως του Τιμίου Προδρόμου, εορτάζει ο με λαμπρότητα ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην Καλλιθέα Αιγίου. Το διήμερο πρόγραμμα της εορτής έχεις ως εξής: Παρασκευή, 6.30 μ.μ.: Μέγας Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, κατά τον οποίον θα λάβει μέρος και θα κηρύξει τον Θείον Λόγο ο Πανοσιολογιότατος...