Σε ηλικία 52 ετών έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από την ζωή το μέλος του Νοσοκομείου Καλαβρύτων Αντώνης Κυριακόπουλος…

Η διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου σε ανακοίνωσή τους τονίζουν:
“Υπήρξε, πραγματικά ένας αγωνιστής της ζωής. Από μικρός, έτσι του έταξε η μοίρα, είχε πάντα την ευθύνη κάποιον να νοιάζεται και να προσέχει, ακόμη και τα τελευταία χρόνια που έδινε τη δική του μάχη με την ασθένεια. Ρόλο που στο ακέραιο επιτέλεσε, πρωτίστως για την οικογένειά του. Από το 1987 υπηρέτησε ευσυνείδητα  στο Νοσοκομείο, ως διοικητικός υπάλληλος και επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων.
Πράος, αξιοπρεπής, αφοπλιστικά ειλικρινής, με ανεξάντλητο χιούμορ και πάντα με μια ζεστή καλημέρα και ένα καλό λόγο.  Τούτη ήταν η εκτίμηση των συναδέλφων του και της κοινωνίας των Καλαβρύτων. Αυτή η σφραγίδα του, στο πέρασμά του από τούτο τον κόσμο.
Η διοίκηση και σύσσωμο το προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην σύζυγό του Βίκυ, στον αδελφό του και στους οικείους του. Στην μνήμη του, αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Γηροκομείο (Κ.Ε.ΔΙ. Κ.).
Εκλεχτέ συνάδελφε, φίλε Αντώνη να πας στο καλό. Καλό σου ταξίδι στην αιωνιότητα.
Η διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου”.

dimtse90ΚΑΛΑΒΡΥΤΑΣε ηλικία 52 ετών έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από την ζωή το μέλος του Νοσοκομείου Καλαβρύτων Αντώνης Κυριακόπουλος... Η διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου σε ανακοίνωσή τους τονίζουν: 'Υπήρξε, πραγματικά ένας αγωνιστής της ζωής. Από μικρός, έτσι του έταξε η μοίρα, είχε πάντα την ευθύνη κάποιον να νοιάζεται και να...