Στα λευκά έχει «ντυθεί» από τα ξημερώματα του Σαββάτου ολόκληρη η Αιγιάλεια, με την χιονόπτωση να είναι και στο κέντρο του Αιγίου, ενώ έχει φθάσει κυριολεκτικά μέχρι την θάλασσα καλύπτοντας τις παραλίες. Έτσι, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια οι Αιγιώτες είδαν και πάλι «άσπρη μέρα», όμως τα προβλήματα δυστυχώς δεν έλειψαν (κυρίως στις ορεινές περιοχές, αλλά και στο οδικό δίκτυο).
Πολλά προβλήματα δημιουργήθηκαν κατά μήκος της Αιγιάλειας στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου με εγκλωβισμένους οδηγούς, που επηρέασαν την ροή και στην Παλαιά Εθνική Οδο μέσω του Αιγίου. Επιπλέον, μικροτροχαία προκλήθηκαν μεταξύ αυτοκινήτων, ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγιάλειας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός, πως η Πυροσβεστική -με τη συνδρομή δυνάμεων από όλη την Περιφέρεια- απεγκλώβισε παραπάνω από 120 οδηγούς. Μάλιστα κάποιοι απ’ αυτούς διέμειναν σε καταλύματα του Αιγίου, καθώς και σε δύο σχολικά κτίρια (3ο Γυμνάσιο Αιγίου και Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού), που άνοιξαν για να στεγάσουν τον κόσμο.
Πάντως, ευθύνες στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων επέρριψε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αιγιάλειας, καθώς οδήγησε όλους τους ταξιδιώτες μέσα από το Αίγιο, με συνέπεια η «ουρά» των αυτοκινήτων να ξεκινάει από τα Σελιανίτικα και να φτάνει μέχρι το Αίγιο, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο με εγκλωβισμένους οδηγούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αλλά και επιβαρύνοντας σημαντικά το έργο της Πολιτικής Προστασίας.

dimtse90ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΣτα λευκά έχει «ντυθεί» από τα ξημερώματα του Σαββάτου ολόκληρη η Αιγιάλεια, με την χιονόπτωση να είναι και στο κέντρο του Αιγίου, ενώ έχει φθάσει κυριολεκτικά μέχρι την θάλασσα καλύπτοντας τις παραλίες. Έτσι, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια οι Αιγιώτες είδαν και πάλι «άσπρη μέρα», όμως τα προβλήματα δυστυχώς...