Μετά την κήρυξη του Δήμου Αιγιάλειας
σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Χάρη στις άμεσες και συντονισμένες ενέργειες του Δήμου, όπως έγινε ήδη γνωστό, εγκρίθηκε το σχετικό αίτημα για να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Αιγιάλειας. Αυτό σημαίνει ότι ο Δήμος Αιγιάλειας πέτυχε να εξεταστούν και να καταγραφούν άμεσα οι ζημιές και η έκτασή τους στην τοπική παραγωγή και στο φυτικό κεφάλαιο και στη συνέχεια θα επιδιωχθεί, μέσω της συνεργασίας του Δήμου και όλων των τοπικών φορέων, η καταβολή των αποζημιώσεων και για τις περιουσίες των συμπολιτών αλλά και για τις αντίστοιχες στις υποδομές δημοσίου χαρακτήρα που επλήγησαν, μόλις διαπιστωθούν αρμοδίως όλα τα παραπάνω.
Από την πλευρά τους η δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος προσωπικά θέλουν να εκφράσουν δημόσια την ικανοποίησή τους για τη θετική αντιμετώπιση από τους αρμόδιους φορείς (Περιφέρεια, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) του δίκαιου αιτήματός ώστε να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Σχετικά ο κ. Παναγόπουλος τονίζει, ότι «αυτό είναι το πρώτο θετικό βήμα σε θεσμικό επίπεδο και απομένει στην πράξη η υλοποίησή του με βασική επιδίωξη την αποκατάσταση της οικονομικής και κοινωνικής λειτουργίας της τοπικής κοινωνίας στην περιοχή μας. Είναι βέβαιο ότι με τη συνεργασία και τη συμπόρευση όλων, θα επιτευχθούν οι στόχοι μας που θα αποτελέσουν μια σημαντική ανάσα για τους πληγέντες, αλλά και  για την τοπική αγορά».

dimtse90ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΜετά την κήρυξη του Δήμου Αιγιάλειας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Χάρη στις άμεσες και συντονισμένες ενέργειες του Δήμου, όπως έγινε ήδη γνωστό, εγκρίθηκε το σχετικό αίτημα για να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Αιγιάλειας. Αυτό σημαίνει ότι ο Δήμος Αιγιάλειας πέτυχε να εξεταστούν και να καταγραφούν άμεσα οι ζημιές και...